Karen M. McManus: Most ​te következel - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Dream Válogatás ifjúsági Karen M. Mcmanus krimi Maxim Kiadó thriller
Karen M. McManus: Most ​te következel

Karen M. McManus: Most ​te következel

2022 Dream Válogatás ifjúsági Karen M. Mcmanus krimi Maxim Kiadó thriller
Rövid leírás:
A Könyvhétre megjelent a nagysikerű Lehull a lepel könyv folytatása a Maxim Kiadó gondozásában. A Most te következel történetében visszatérünk a Bayvi

Blogturné Részletek

 




Kiadó:
 Maxim Kiadó

Fordító:  Sárossy-Beck Anita

Műfaj:   ifjúsági

Terjedelem: 384 oldal

Új iskolaév kezdődik a Bayview Gimiben. És a titkok nincsenek biztonságban. Simon halála óta sokan próbálták leutánozni a blogját, de amióta a Bayview-i Négyesfogatnak sikerült tisztáznia magát, senki nem tudta betölteni a pletykarovat nyomán keletkezett űrt. Ugyanis senki sem ismeri a tényeket. Csakhogy ez hirtelen megváltozik. A titkok leleplezője ezúttal nem egy applikáció vagy egy blog, hanem egy SMSjáték: Felelsz vagy mersz? Ha nem szállsz be a játékba, akkor felfedik egy titkodat. A kiszemelt célpont nem más, mint Phoebe. Phoebe-nek pedig van egy sötét titka. A következő Maeve, akinek már tudnia kellene, hogy mindig a kihívást kell választani. Mire Knox kerül sorra, a helyzet egyre veszélyesebb lesz. A kihívások halálos kimenetelűek, és Maeve az előző évben Bronwyn példáján megtanulta, hogy a rendőrségtől nem kérhetnek segítséget. Sem védelmet. Simon már nincs velük, de valaki továbbra is életben akarja tartani az emlékét a Bayview Gimiben.
 




A Könyvhétre megjelent a nagysikerű Lehull a lepel könyv folytatása a Maxim Kiadó gondozásában. A Most te következel történetében visszatérünk a Bayview Gimibe, ahol mintha a történelem ismételné önmagát, csakhogy ezúttal nem egy blogon keresztül, hanem sms formájában lepleződnek le a diákok titkai. Három főszereplő szemszögén keresztül követhetjük az egyre veszélyesebbé váló történetet, illetve az első könyv rajongóinak nagy örömére a régi szereplők is feltűnnek. Ha Ti is ugyanúgy szerettétek a kezdő kötetet, tartsatok a turné tagjaival a folytatásban is!

Nyereményjáték

A Netflixen már nézhető a Lehull a lepel könyv alapján készült sorozat Egyikünk hazudik címmel. Ehhez kapcsolódik a játékunk is, amely során a sorozat főszereplőiről láthattok egy képet minden állomáson, a feladat pedig annyi, hogy beírjátok a karakter nevét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review