Guillaume Musso: A brooklyni lány - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Guillaume Musso krimi Park Kiadó
Guillaume Musso: A brooklyni lány

Guillaume Musso: A brooklyni lány

2022 Guillaume Musso krimi Park Kiadó
Rövid leírás:
A Park kiadó jóvoltából újabb csavaros Musso regényt olvashatunk, ezúttal egy vőlegény szemszögéből, aki sok furcsaságot derít ki leendő feleségéről.

Blogturné Részletek




Kiadó: Park

Fordító: Sárközy Éva

Műfaj: krimi

Terjedelem: 384 oldal

Mindenki titkol valamit. A titkaink is hozzánk tartoznak. Meghatározzák, hogy kik vagyunk, honnan jövünk, és mit hozunk magunkkal. Sosem felejtem el azt a pillanatot. Előttünk a tenger. A fény megcsillant a végtelen horizonton. És akkor Anna azt kérdezte tőlem: – Ha valami szörnyűséget követtem volna el, akkor is szeretnél? Mit válaszoltam volna? Anna volt életem szerelme. Három hét volt hátra az esküvőnkig. Persze hogy szeretném, bármit tett is. Abban a pillanatban legalábbis így gondoltam. Ő azonban remegő kézzel kotorászott a tabletjén, és egy fényképet mutatott: – Én tettem ezt. Hogy mondhatjuk, hogy szeretünk valakit, ha képtelenek vagyunk megvédeni?

A Park kiadó jóvoltából újabb csavaros Musso regényt olvashatunk, ezúttal egy vőlegény szemszögéből, aki sok furcsaságot derít ki leendő feleségéről. Tarts három bloggerünkkel, hogy megtudd, hogyan vélekednek a regényről.

Nyereményjáték

Lássuk, mennyire ismeritek Brooklynt. Minden állomáson találhattok egy képet valamilyen nevezetességről, a feladatotok pedig az lesz, hogy megírjátok a Rafflecopter megfelelő sorában, hogy mi is ez. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review