Holden Rose: A lapátos fickó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Holden Rose Middle grade Móra Kiadó szellemek
Holden Rose: A lapátos fickó

Holden Rose: A lapátos fickó

2022 Holden Rose Middle grade Móra Kiadó szellemek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó:  Móra Könyvkiadó

Műfaj:   Middle grade, ifjúsági, szellemek

Terjedelem: 184 oldal

Mindegy, mi miatt ébredek fel éjjel, tudom, hogy ott áll majd a bejárati ajtónál egy alak. Sosem szól hozzám, csak nézi, ahogy elmegyek mellette a fürdőszoba felé. A föld felett lebeg, halvány, derengő fény veszi körül, és lapátot tart a kezében. Most olyan szívesen írnám, hogy ez a legijesztőbb dolog, amit valaha láttam, de sajnos nem lenne igaz. Ez csak a kezdet. Timo Smith vagyok, kvízversenygyőztes, a farangói általános iskola tanulója, és van egy szellem a lakásunkban, akit csak úgy hívok: a lapátos fickó.



Holden Rose ezúttal egy szellemes-parázós ifjúsági regénnyel jelentkezik a Móra Kiadónak köszönhetően. Borzongj együtt három blogturnésunkkal, fejtsd meg a játékunkat és a turné végén nyerj egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

A könyv főszereplője, Timo szellemet lát, ezért a játék során nektek is szellemeket kell keresnetek. Minden állomáson elrejtettünk egy-egy filmbeli szellemet, keressétek meg őket, és írjátok be az adott film címét a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.


a Rafflecopter giveaway
 

0 Reviews:

Post Your Review