Helena Hunting: Költözz az ágyamba (Shacking Up #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 erotikus Maxim Kiadó Passion-válogatás romantikus
Helena Hunting: Költözz az ágyamba (Shacking Up #1)

Helena Hunting: Költözz az ágyamba (Shacking Up #1)

2022 erotikus Maxim Kiadó Passion-válogatás romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
 
Fordító:  Ipacs Tibor
 
Műfaj:   romantikus, erotikus
 
Terjedelem: 448 oldal
 
Rubynak se munkája, se lakása, se magánélete nincs, ám úgy tűnik, mindez egy csapásra megváltozhat, amikor beköltözik Bane luxuslakásába, hogy gondozza az egzotikus állatait. Ruby Scott hónapok óta késik a lakbérrel, és képtelen normális munkát találni. De ekkor jön egy meghallgatás, ami mindent megváltoztathat! A nagy áttörés helyett azonban megbetegszik, és a lehető legmegalázóbb módon járatja le magát. És mindez egy rejtélyes, jóképű srác miatt történik, aki az előző este megcsókolta. Szerencsére a barátnője egy tökéletesnek tűnő megoldással áll elő: egy hihetetlen munkalehetőséggel. Rubynak be kell költöznie a hotelmágnás, Bancroft Mills luxuslakásába, amíg ő elutazik, és gondoznia kell egzotikus háziállatait. De amikor a frissen hajléktalanná vált Ruby először találkozik jövendő munkaadójával, kiderül, hogy Bane ugyanaz a srác, aki miatt beteg lett. Amikor Bane rájön, hogy mekkora bajt okozott Rubynak, felajánlja neki, hogy költözzön hozzá, és gondozza az állatait, egészen addig, amíg rendbe nem jön az élete.


A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Helena Hunting új regénye Költözz az ágyamba címmel. A Shacking up  sorozat első részében Bancroft Mills hotellánc örökös és az éppen munkanélküli Ruby Scott nem hétköznapi találkozásából alakuló romantikus szerelemről olvashatunk jó adag erotikával fűszerezve. Kövesd végig a blogturné állomásait, és ha szerencséd lesz meg is nyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

Nyereményjáték

Főhősünk Bancroft Mills hotellánc örökös, ez a tény inspirálta a játékunkat. Minden állomáson híres szálloda márkaneveket kevertünk össze, helyes sorrendbe rakva írjátok be a nevet a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Pl: Hilton
Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review