A. M. Howell: ​Az ​elveszett titkok kertje - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 A. M. Howell ifjúsági Manó Könyvek
A. M. Howell: ​Az ​elveszett titkok kertje

A. M. Howell: ​Az ​elveszett titkok kertje

2022 A. M. Howell ifjúsági Manó Könyvek
Rövid leírás:
A. M. Howell ifjúsági regénye, Az ​elveszett titkok kertje 1916-ba kalauzol bennünket egy Kelet-Angliai kisvárosba, ahová főhősünk...

Blogturné Részletek



Kiadó: Manó Könyvek, 2022
Műfaj: ifjúsági regény


Fülszöveg: 1916. október

Angliában háború van, Clarát pedig a nagynénjéhez küldik vidékre. A kastélyhoz tartozó kertészlakban azonban titkok fogadják… Egy sötét, bezárt szoba, egy rosszban sántikáló tolvaj, és egy titokzatos, éjjelente felbukkanó fiú. Clara ugyancsak titkot őriz a háborúban harcoló bátyjáról. Amikor a helyzet veszélyesre fordul, össze kell szednie minden bátorságát, hogy mentse magát és a szeretteit.
Titkok, rejtély és bátorság ötvöződik ebben a történelmi hátterű regényben.
„Hangulatos, korhű, és, ami a legfontosabb: izgalmas.”
The Independent


 

A. M. Howell ifjúsági regénye, Az ​elveszett titkok kertje 1916-ba kalauzol bennünket egy Kelet-Angliai kisvárosba, ahová főhősünk, egy Clara nevű kislány kerül a rokonaihoz a háború idején. A titkokkal és rejtélyekkel átszőtt kötetben egyaránt képet kapunk a korabeli vidéki Angliáról, egyúttal egy szívmelengető történetet olvashatunk családról, bátorságról és az igazság fontosságáról. Tartsatok három bloggerünkkel a blogturnéra, és nyerjétek meg a Manó Könyvek által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Nagyon szeretjük a Manó Könyvek ifjúsági regényeit, ezért mostani nyereményjátékunkban is ilyeneket keresünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
06.14. Olvasónapló

0 Reviews:

Post Your Review