Sarah Ann Juckes: A ​világ közöttünk - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 betegség ifjúsági Menő Könyvek Sarah Ann Juckes
Sarah Ann Juckes: A ​világ közöttünk

Sarah Ann Juckes: A ​világ közöttünk

2022 betegség ifjúsági Menő Könyvek Sarah Ann Juckes
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Menő Könyvek, 2022
Műfaj: ifjúsági regény


Fülszöveg: Hogyan harcolj a szerelemért, ha egy lépés mindent lerombolhat?
A tizenhét éves Alice ágyhoz kötött beteg, de ez nem gátolja meg abban, hogy a nagyvilágot járja. Minden nap belép a Stream Cast nevű oldalra, és mások életét éli a kamerájukon át. Rowan meglátja a mindennapokban rejlő szépséget, és arra bátorítja a lányt, hogy ne csak nézze a világot, hanem szerezze vissza az irányítást az élete felett. Ám Rowannak van egy titka, amit elrejt Alice és önmaga elől is.
Alice és Rowan új, tágas és színes világot próbálnak együtt építeni, ám a valóság közbeszól, és falat épít közéjük. Erőteljes, megrázó történet a szerelem hatalmáról a több díjra is jelölt Sarah Ann Juckestől. A Csillagainkban a hiba és a Két lépés távolság rajongóinak.

 



Sarah Ann Juckes A ​világ közöttünk című ifjúsági regényében megismerkedhetünk Alice-szel, a tizenhét éves lánnyal, aki krónikus betegsége miatt régóta ágyhoz kötve éli életét. Az egyetlen ablakot a való világba az jelenti számára, hogy egy stream-alkalmazásnak köszönhetően mások szemén keresztül láthatja a dolgokat. Nehéz, de jól megszokott mindennapjai aztán fenekestül felfordulnak, amikor az alkalmazáson keresztül megismeri a titokzatos fiút, Rowant. Tarts három bloggerünkkel, ismerd meg a két fiatal történetét és nyerd meg a Menő Könyvek által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban olyan ifjúsági regények nyomába eredünk, melyekben szintén központi téma valamilyen betegség. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review