Kristen Ciccarelli: A hatalom tőre (Iskari-trilógia #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Dream Válogatás Fantasy mágia Maxim Kiadó romantikus sárkány
Kristen Ciccarelli: A hatalom tőre (Iskari-trilógia #2)

Kristen Ciccarelli: A hatalom tőre (Iskari-trilógia #2)

2022 Dream Válogatás Fantasy mágia Maxim Kiadó romantikus sárkány
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Fordító:  Komáromi Zsófia

Műfaj:   fantasy, romantikus, sárkányok, mágia

Terjedelem: 432 oldal

Egyszer régen született két nővér, olyan erős kötelékkel, mely örökre összekovácsolta őket. Olyan mágia volt ez, melyet nagy becsben tartottak – addig a napig, amikor egy borzalmas baleset következtében Essie elveszítette az életét, ám a lelke rabságban maradt ebben a világban. Dax – Firgaard trónjának örököse – volt a felelős a balesetért. Roa megesküdött, hogy örökké gyűlölni fogja érte. Ám nyolc évvel később a fiú megjelent, és az ő segítségéért esedezett. Elhatározta, hogy megfosztja trónjától kegyetlen apját, kinek elnyomó uralmától Roa népe szenvedett. Roa megegyezett vele: biztosítja számára a hadsereget, ha aztán őt teszi meg királynővé. Ugyanis csak így menthette meg az embereit Firgaard szabályaitól. Azonban lehetőséget kap, hogy mindent jól alakítson – lehetőséget, hogy egyedül megszabaduljon az ellenséges királytól, és megmentse szeretett testvérét. Az alkalomkor, amikor a történetek szerint a holtak lelke visszatér, Roa felfedezi, hogy végleg visszahozhatja az életbe Essie-t. És mindehhez csak a királyt kell megölnie.


A Maxim Könyvkiadó jelentette meg Kristen Ciccarelli Iskari trilógiájának második részét A hatalom tőre címmel. Ebben a részben  Dax és Roa történetére kerül sor, akik az új sárkánykirály és királyné Firgaard trónján. A  Blogturné Klub négy bloggere újabb izgalmas utazásra visz benneteket a sárkányok földjére, tartsatok velünk és egy szerencsés játékos megnyerheti a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Kedvelitek a sárkányokat? A játékunkban nagysikerű sárkányos könyvek borítóit kell felismernetek egy-egy részlet alapján. Minden állomáson írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába a felismert könyvcímet. Sok sikert a játékhoz!
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz, a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben újra sorsolunk!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review