Alice Oseman: Heartstopper ​- Fülig beléd zúgtam 2. (Szívdobbanás 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 képregény Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia Vörös Pöttyös Young Adult
Alice Oseman: Heartstopper ​- Fülig beléd zúgtam 2. (Szívdobbanás 2.)

Alice Oseman: Heartstopper ​- Fülig beléd zúgtam 2. (Szívdobbanás 2.)

2022 képregény Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
Bloggereink alig várták, hogy ismét elmerülhessenek Alice Oseman bájos, romantikus képregényében, hát tartsatok velük legújabb blogturnénkon!

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző (Vörös pöttyös könyvek)
Terjedelem: 320 oldal
ISBN: 9789635972968
Fordította: Riesenberger Mónika
Illusztrálta: Alice Oseman
Műfaj: LMBTQ képregény

Nick és Charlie legjobb barátok. Charlie-ról lehet tudni, hogy meleg, de Nicket eddig mindig lányok érdekelték. Csakhogy a szerelem útjai kifürkészhetetlenek… Nick világa kitágul, egyre többet tud meg a barátairól, a családjáról és… saját magáról is. Nick: Azért átjössz holnap?? Mert lenne egy ötletem Mit szólnál egy igazi randihoz? Charlie: Omg… hát pERSZE mit csináljunk? Nick: Lehet meglepetés?? Charlie: Omg oké! Nagyon izgulok alkjdfldsg 
 

A nagysikerű Heartstopper - Fülig beléd zúgtam című képregény folytatása szinte azonnal követte a nemrég kiadott első részt, hiszen a magyar közönség azonnal a szívébe fogadta Nick-et and Charlie-t. Bloggereink alig várták, hogy ismét elmerülhessenek Alice Oseman bájos, romantikus képregényében, hát tartsatok velük legújabb blogturnénkon! 
Ne felejtsetek el játszani se, ugyanis a turné végén megnyerhetitek a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott nyereménypéldányt is!

Nyereményjáték

Az első rész kapcsán LMBTQ kötetek idézeteit kutattuk, ezúttal viszont fel kell ismernetek, hogy mely LMBTQ filmekből származó képek szerepelnek az egyes állomásokon! Jó keresgélést! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.) 

0 Reviews:

Post Your Review