Nathan Filer: A zuhanás sokkja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Scolar
Nathan Filer: A zuhanás sokkja

Nathan Filer: A zuhanás sokkja

Scolar
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Scolar Kiadó jóvoltából 2015 őszén már magyarul is olvashatjuk Nathan Filer díjnyertes könyvét, A zuhanás sokkját. A regény eddig több millió olvasót hódított meg, most pedig a Blogturné Klub bloggerei hívnak titeket is olvasásra!

"A történetet Matthew meséli el, aki imádott bátyja halála óta küzd a skizofréniával. Matthew sorsát gyerekkorától a húszas évei elejéig követhetjük nyomon. Megtudhatjuk, miként süllyedt tudathasadásos állapotba Down-kóros testvére elvesztése után, miért és milyen mértékben okolja magát a tragédia miatt, mi okból hagyja ott a valóságot, s miért menekül képzelete világába.
Filert a regény megírásához saját tapasztalatai vezették: tíz éven át dolgozott ápolóként pszichiátriai intézetben. A fiatal korosztálynál tapasztalható elmebetegségek egyre súlyosabb gondot jelentenek napjaink társadalmában e mű gondolkodásra késztet, és talán kinyitja a szívünket a lelki betegségekkel nap mint napos harcot vívók felé.
E rövid leírás alapján szomorú, drámai történetet képzelhetünk el ám a fiatal angol író oly páratlanul viccesen, szórakoztatóan, annyi szeretettel és megértéssel adja elő e szívszorító történetet, hogy a kötet az angliai megjelenés után rögtön a sikerlisták élére került, az olvasók kedvencévé vált, s megnyerte Nagy Britannia legismertebb közönségdíját, a Costa cég által alapított Costa-díjat.


Nyereményjáték

A hagyományoktól nem térünk el, ezúttal is nyerhettek a Blogturné Klub és a Scolar Kiadó jóvoltából egy példányt a könyvből.  Ehhez nem kell mást tennetek, mint a blogturnéban résztvevő blogokat figyelni, és az értékelésekben elrejtett betűket összeolvasni, melyekből egy-egy pszichiátriai betegség neve kerül elő. Ezeket a szavakat pedig írjátok be a Rafflecopterbe. Figyelem! A Rafflecopterben ha valamit hibásan írtatok, nem áll módunkban javítani!

A nyertesnek 72 órája van válaszolni az értesítő e-mailre, amennyiben ez nem történik meg, új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

11/14 Letehetetlen
11/16 Always Love a Wild Book
11/18 Tekla Könyvei

0 Reviews:

Post Your Review