Jacob Grey: Vadak - A fehér varjú hangja (Vadak #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy gyermekirodalom Jacob Grey Kolibri Kiadó
Jacob Grey: Vadak - A fehér varjú hangja (Vadak #1)

Jacob Grey: Vadak - A fehér varjú hangja (Vadak #1)

Fantasy gyermekirodalom Jacob Grey Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
ISBN: 9786155541803
Oldalszám: 302 oldal
Fordító: Magyari Andrea
Link: Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft. 

Fülszöveg: Jacob Grey rejtélyes figura. Kevesen ismerik őt személyesen. Azt beszélik, az Egyesült Államok egyik nagyvárosában él, éjjelente pedig az utcákat rója, így találja ki sötét hangulatú, izgalmas történeteit. 
 ,,Az idegen kopogtat, majd elfordítja a fejét. Egyenesen Krára néz. Most a varjak is elmentek, és a világon senki nincs itt, csak Kra és az idegen. 
A fiú egy aranygyűrűt pillant meg a férfi mutatóujján. Az ékszer ovális felületére valamilyen képet véstek. Egy pók potrohának és nyolc lábának éles vonalait. 
A férfi alig mozgó ajkakkal suttogja: - Érted jöttem!" 

   A Kolibri Gyerekkönyvkiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Jacob Grey Vadak – A fehér varjú hangja című regénye, a Vadak sorozat első része. Ennek apropóján, meghívunk kedves Olvasó, hogy tarts velünk, és ismerjük meg együtt a fiút, akit varjak neveltek fel, fedezzük fel vele és három hű társával együtt a múltban rejlő titkokat. 

Az út első napjára 2015. november 22-én kerül sor, majd ezt követően másik három blogger segítségével ismerhetitek meg a Vadak világát. Eközben persze érdekességekkel is találkozhattok, illetve részt vehettek a nyereményjátékon is, melynek díja - a kiadó jóvoltából - három példány a Vadak – A fehér varjú hangja című könyvből. 

 
Nyereményjáték 
 
A Krát felnevelő varjak korukban, színükben és személyiségükben különböznek egymástól, de a varjakat a valóságban nem eszerint különítjük el, hanem fajok szerint. Mi most ezeket a fajokat keressük. A feladatotok az lesz, hogy a blogokon lévő bejegyzésekben a kiemelt betűk segítségével kitaláljátok, hogy melyik varjúfajokra gondoltunk. A faj nevét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő mezőjébe. Ha kitaláltátok mind a négy faj nevét, esélyetek nyílik megnyerni a Kolibri Kiadó által felajánlott Vadak – A fehér varjú hangja regény egy-egy példányát! 

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

 a Rafflecopter giveaway

Állomáslista 
11/22 Dreamworld 
11/23 Könyvszeretet 
11/24 Kelly és Lupi Olvas 
11/25 Deszy Könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review