Lacey Weatherford: Chasing Nikki - Nikki nyomában (Chase Walker #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Lacey Weatherford: Chasing Nikki - Nikki nyomában (Chase Walker #1)

Lacey Weatherford: Chasing Nikki - Nikki nyomában (Chase Walker #1)

2015 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Könyvmolyképző, 2015
272 oldal
Fordította: Papolczy Péter
Megtetszett? Megrendelheted itt!
ISBN: 9789632459882
Chase Walker régebben rendes srác volt – megnyerő, sportos, fényes jövő várt rá. De az életét sújtó tragédia után mélységesen elkeseredik. Az alkohol és a kábítószer fogságában fel sem tűnik neki, hogy eltékozolja az ifjúságát, mígnem egy nap letartóztatják. Chase anyja nem bírja tovább nézni, ahogy a fia tönkreteszi az életét, így vidékre költöznek nyugdíjas katona nagyapjához.
Chase egyáltalán nem örül az új helyzetnek, míg össze nem ismerkedik Nikkivel, a helyes pomponlánnyal, aki rá sem néz a magafajta rögbijátékosokra. Chase azonban nem az a típus, aki megfutamodik a kihívások elől, és elhatározza, hogy meghódítja Nikkit. Hamar rájön, micsoda mélységek rejlenek a csinos pofi mögött. Nikki balzsam a meggyötört lelkének. De amikor a lány életét is tragédia sújtja, Chase egyszeriben a végső megpróbáltatás előtt találja magát.
Bízhat Nikkiben, és mindabban, amit tőle tanult? És ez elégnek fog bizonyulni?
Egy tragédia megváltoztatja az életedet. Kettő felforgatja.




A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Lacey Weatherford: Chasing Nikki - Nikki nyomában című regénye. Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere, 2015. november elsejétől kétnaponta mutatja be nektek Chase és Nikki történetét, illetve néhány, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nemcsak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és a szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!
Nyereményjáték:
Chase Walker nagyon tehetséges amerikai futball játékos és a regényben is elég sok szó esik erről a játékról. Így mi is úgy döntöttünk, hogy ez a sport lesz a nyereményjátékunk középpontjában.
Minden blogon egy-egy híres amerikai futball csapat logóját fogjátok látni. A feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik csapatról van szó, és az elnevezésüket írjátok be a rafflecopter megfelelő mezőjébe.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. 

A blogturné további állomásai:
November 1 - Kelly Lupi olvas
November 3 - CBooks
November 7 - Insane Life
November 9 - Dreamworld
November 11 - Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review