Penelope Douglas: Nélküled - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 New Adult Penelope Douglas WOW Kiadó
Penelope Douglas: Nélküled

Penelope Douglas: Nélküled

2015 New Adult Penelope Douglas WOW Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Jared és Tat nagysikerű története a Szivatás sokunk szívét megdobogtatta, mindenki örömére pedig, Penelope Douglas megírta Jared történetét is. A WOW Kiadó pedig elhozta a magyar olvasóknak a Nélküled - Until You című könyvet, melyet a Blogturné Klub 6 bloggere népszerűsít a Nélküled turné keretén belül november 28. és december 3. között, a megszokott módon: extrákkal, nyereményjátékkal, élménybeszámolókkal.



Folytatódik Penelope Douglas nagy sikerű sorozata, a Fall Away.Voltál már olyan dühös, hogy örömöd lelted abban, ha ütsz-vágsz? Vagy annyira tehetetlen, hogy teljesen tompának érezted magad? Az utóbbi néhány évem erről szól. A düh és a közöny két véglete között élek, átmenet nélkül.Van, aki utál ezért, és vannak, akik félnek tőlem. De senki sem bánthat, mert nem érdekel semmi és senki. Tatumot leszámítva. Annyira szeretem, hogy már utálom. Barátok voltunk, de rájöttem, hogy sem benne, sem másban nem bízhatok. Ezért megbántottam. Ellöktem magamtól. Mégis szükségem van rá. Amint meglátom, elememben érzem magam. Minden indulatomat rázúdíthatom. Belekötök, ellenszegülök, szívatom. Ez lett a lételemem. De elment. Franciaországban volt egy évig, és más emberként jött haza. Ha most támadom, már visszatámad.A Szívatás Tate történetét mesélte el. Most kiderül, miként élte meg ugyanazt a másik főszereplő, Jared.




Nyereményjáték


Egyre több író dönt úgy, hogy a legsikeresebb regényüknél, megírja mindkét főszereplő szemszögéből a történetet. Mi rajongók ezeknek, csak örülhetünk, hiszen újraélhetjük kedvenceink kalandjait. A játék ezúttal abból áll, hogy mind a hat állomáson kitaláljátok a rövid leírások alapján azokat a könyv címeket, amelyek a férfi szereplők szemszögeit mesélik el.
A helyes megfejtők között egy példányt sorsolunk ki Penelope Douglas: Nélküled című könyvéből, valamint egy könyvjelzőt és egy kitűzőt.
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz! A nyerteseket e-mailben is értesítjük, amennyiben valamelyik nyertes nem jelentkezik 72 órán belül, új nyertest sorsolunk.




Állomáslista:
11.29. Kelly & Lupi olvas
12.01. Deszy könyvajánlója
12.02. Letehetetlen
12.03. CBooks



a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review