Madeleine Roux: Asylum - A bolyongó lélek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Dream Válogatás Maxim Kiadó misztikus YA Young Adult
Madeleine Roux: Asylum - A bolyongó lélek

Madeleine Roux: Asylum - A bolyongó lélek

2015 Dream Válogatás Maxim Kiadó misztikus YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Maxim Könyvkiadó 2015. október 30.
350 oldal
Fordította: Beck Anita
ISBN: 9789632616490


A New Hampshire Egyetem nyári kurzusa a tizenhat éves Dan Crawford számára több mint egy nyári tanfolyam valóságos mentőövet jelent a fiúnak. A gimnáziumban kiközösített Dan alig várja, hogy végre új barátokat szerezhessen az érettségi előtti utolsó nyári szünetben. New Hampshire-be érkezése után azonban megtudja, hogy a nyári kollégium épületét egykor elmegyógyintézetként használták, ráadásul nem is akármilyen betegeket kezeltek ott; kivétel nélkül minden kezelt pszichopata bűnöző volt. Dan újdonsült barátaival, Abbyvel és Jordannel felfedező útra indul a nyugtalanító kollégium alagsorában lezárt titkos épületszárnyban, ahol hamar rájönnek, hogy nem véletlenül kerültek mindhárman épp oda. Lassacskán felfedik az intézet félelmetes múltjának titkát, miközben néhány titok nem véletlenül nyílik meg előttük a feltáratlan múltból.




A Maxim Könyvkiadó jelenteti meg Madeleine Roux: Asylum - A bolyongó lélek című könyvét, mely az Asylum sorozat első része. Hidegrázós, kísérteties, félelmetes történetről van szó, ami a young adult kategóriában ritkaságnak számít. Ha van merszed belevágni, kísérd végig a hat állomásos blogturnét, mert a végén, ha minden kérdése jó választ adsz, megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét. Borzongásra fel!


Ha megtetszett, ITT MEGRENDELHETED most 30% kedvezménnyel!!!


Nyereményjáték:

A játék ezúttal nagyon egyszerű. Minden állomáson egy-egy pszichiátriai betegség nevét rejtettük el, amit a kiemelt betűk összerendezésével fejthettek meg. Minden állomás megfejtését a rafflecopter doboz vonatkozó sorába kérjük beírni.
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!
a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:
10.29 Tekla könyvei
10.31 Dreamworld
11.03 Kelly és Lupi olvas
11.05 Könyvszeretet
11.07 CBooks
11.09 Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review