Brynjulf Jung Tjønn - A világ legszebb mosolya - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 ifjúsági Kolibri Kiadó
Brynjulf Jung Tjønn - A világ legszebb mosolya

Brynjulf Jung Tjønn - A világ legszebb mosolya

2015 ifjúsági Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Meghatóan szomorú szerelmes történet a Magasfeszültség! sorozatban.

A világ legszebb mosolya az egy nyár alatt fiatalemberré érő fiúról, Henrikről szól, miközben egy másik fiatalember, Simon lassan elsorvad mellette. A világ legszebb mosolya Kjersti mosolya. És Henrik csak arra vágyik, hogy megcsókolhassa a lányt…
Henrik akkor válik felnőtté, mikor a szerelem és a halál egy pillanatra összeér.

ISBN 9786155450532
       
terjedelem: 132 oldal
       
kötészet: füles kartonált


A turnéról:

Brynjulf Jung Tjønn felemelően fájdalmas könyve egy nyár történetét meséli el, egy fiúról, aki megtapasztalja, hogy milyen közel kerülni a egy lányhoz és milyen feldolgozni egy közeli hozzátartó betegségét. Kövesd velünk 5 blogon keresztül Henrik történetét, ami őszinte lenyomata annak a világnak, ahol a szerelem édes és kamaszos pillanatai mellett az elmúlás és a halál is megérinti az olvasók szívét.

Tarts velünk A világ legszebb mosolya turnén és ismerd meg a legújabb Magasfesztültség könyvet. A könyv témája miatt, most nem nincsenek játékos feladatok, de a Kolibri Kiadó által felajánlott 3 könyv egyike így is a tiéd lehet, ha felismered a norvég szerzőket.


Nyereményjáték:


Brynjulf Jung Tjønn norvég felmenőkkel rendelkező író, így a mostani Rafflecopter dobozban a blogokon felbukkanó norvég írók nevét keressük. Mindegyikhez adunk egy kis segítséget (egy kép, esetleg néhány információ morzsa), a te feladatod az lesz, hogy beírd az író nevét a játék dobozához.



a Rafflecopter giveaway
 
A turnéban részt vevő blogok:
11.05. Dreamword
11.07. Deszy Könyvajánlója
11.09. Media Addict
11.11 Tekla Könyvei
11.13. Zakkant olvas  

0 Reviews:

Post Your Review