Colleen Hoover: This Girl - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Colleen Hoover: This Girl

Colleen Hoover: This Girl

Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Colleen Hoover: This Girl - Ez a lány című regénye, a Slammed trilógia befejező kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere, Willel karöltve felidézi Mr. és Mrs Cooper megismerkedésének és egymásra találásának keserédes történetét.

2015. november 16-tól mindennap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789633994085
Oldalszám: 296 oldal
Fordító: Barthó Eszter

Colleen Hoover, New York Times bestseller író a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos olvasót ejtett rabul. Miután Layken és Will szerelme a legnagyobb próbatételeket is kiállta, az immár házasságban élő fiatal pár végre kezdi biztonságban érezni magát a kapcsolatban.
De bármennyire is élvezi Layken az új, közös életüket, néhány kérdés nem hagyja nyugodni. Noha Will szeretné magában tartani a múlt fájdalmas emlékeit, Layken mindent tudni akar róla. Will végül beadja a derekát, és elmeséli a saját történetét, mely során felszínre kerülnek legbelsőbb érzelmei és gondolatai. Miközben újraéli jó és rossz pillanatait, a Laykennel való első találkozásáról is meglepő dolgok derülnek ki.
Az Ez a lány-ban Will a saját szemszögéből meséli el Laykenhez fűződő, bonyolult kapcsolatát. Kettejük jövője azon múlik, hogyan sikerül megbirkózniuk a múlttal


http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7104_this_girl.pdfhttp://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/colleen-hoover-this-girl-ez-a-lany-szivcsapas-3-7104




Nyereményjáték


Mostani játékunkkal egyszerre szeretnénk búcsúzni a sorozattól, és feleleveníteni a Layken és Will kapcsolatában fontos szerepet játszó pillanatokat.
Minden állomáson (és a Blogturné Klub közös blogján is: www.blogturneklub.com) egy, a korábbi eseményekkel kapcsolatos kérdést találtok, melyek megválaszolásával esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott három This Girl - Ez a lány példány egyikét.Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.


Kérdés:
Miket rendszerez előbb kategóriákba, majd azokon belül ábécé sorrendbe Lake Will otthonában?




A turné állomásai 

0 Reviews:

Post Your Review