Debora Geary: Láthatatlan boszorkány - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Maxim Kiadó paranormális
Debora Geary: Láthatatlan boszorkány

Debora Geary: Láthatatlan boszorkány

Maxim Kiadó paranormális
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Ha a Modern boszorkány esetében a netező boszikról úgy gondoltátok, ez aztán XXI. századi, akkor most újabb meglepetés vár rátok! No nem kell aggódni, nem fogjuk lelőni a poénokat! Mindenesetre a Blogturné Klub újabb kalandra indul a régi ismerős boszorkányokkal, és sok új kedvenc is vár útközben, ha velünk tartasz november 2. és 10. között.
És ha elég ügyesek vagytok, a Tiétek lehet a három Láthatatlan boszorkány példány egyike is!




Kiadó: Maxim
Oldalszám: 316
Fordító: Komáromy Rudolf
ISBN: 9789632616278
Sorozat: Modern boszorkány 2.
Elorie-t mindig is boszorkányok vették körül. Kislány kora óta arról a napról álmodozott, amikor – testvéreihez, unokatestvéreihez hasonlóan – megkapja saját varázserejét, és ő is részese lehet a csodálatos misztériumnak. Ám ez a nap nem jött el, bár már 26 éves. Elorie átlagos életet él, egy kis fogadót vezet férjével, Aaronnal, és minden nap besegít az ifjú boszorkánytanoncok nevelésében. Szabadidejében különleges ékszereket készít. De hogy ő nem egy a boszorkányok közül, fájó pont az életében. Ám egy napon minden megváltozik, és felcsillan a remény, hogy Elorie talán mégis különleges. A lányt nagyanyja, Moira ráveszi, hogy vesse alá magát egy újabb bűbájnak, mely a boszorkányképességeket méri. Elorie eleinte vonakodik, mert emlékeiben ott élnek a korábbi próbálkozások fájdalmas végeredményei: nincs varázsereje, sem különleges képessége. Végül aláveti magát az újabb vizsgálatnak, de sajnos most sem túl biztató a végeredmény, mert bár a bűbáj varázserőt jelez, a boszorkányok közül ezt senki nem érzékeli. És miközben mindenki azon igyekszik, hogy megfejtse ezt az ellentmondást, döbbenetes dolog történik.
Vajon mindez véletlen, vagy Elorie rejtett képességei kezdenek kibontakozni?



Nyereményjáték


A Láthatatlan boszorkányban nem csak rejtőzködő képességekről, hanem rejtett jelenetésekről is olvashattok - például egy virágcsokor sokkal többet mondhat, mint gondolnád, csak tudnod kell, melyik virág miről mesél!
Boszorkányaink a virágok nyelvének is szakértői! Mi meg csatlakozunk a rejtőzéshez!
Ezúttal a feladatotok nem túl nehéz: minden állomáson megtaláljátok egy virág jelentését, az értékelés szövegében pedig a virág nevének betűit. Találjátok ki a virág nevét, és írjátok be az állomásnak megfelelő Rafflecopter sorokba!
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz, a nyertesek jelentkezését pedig az értesítéstől számított 72 órán belül várjuk, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje


11.02 Deszy könyvajánlója
11.04 Zakkant olvas
11.06 Dreamworld
11.08 Angelika blogja
11.10 Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review