C.J. Roberts: Megigézve a sötétben (A sötét páros #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 BDSM Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek realista
C.J. Roberts: Megigézve a sötétben (A sötét páros #2)

C.J. Roberts: Megigézve a sötétben (A sötét páros #2)

2015 BDSM Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek realista
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Könyvmolyképző Kiadó - Rázós könyvek
480 oldal
Fordította: Sándor Alexandra Valéria

A sötét páros második kötete – a Captive in the Dark (Fogoly a sötétben) izgalmas, bizsergető, mozgalmas folytatása.
Mennyit ér a bosszú?
Calebet egy titokzatos pakisztáni férfi tartotta fogva szexrabszolgaként. Kiszabadulása óta olyan adósságot cipel, amit csak vérrel lehet visszafizetni.
Az út hosszú és bizonytalansággal teli, de Caleb és Livvie számára minden véget ér.
Vajon Caleb képes odadobni a szeretett nőt a bosszú kedvéért? Vagy meghozza a végső áldozatot?
Calebnek úgy tűnt, hogy az emberi elme egyetlen megváltoztathatatlan törvény körül forog: annak a megszerzésén, ami nem lehet a miénk. Éva számára a tudás fájának tiltott gyümölcse volt az. Neki pedig Livvie.”



A napokban jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál A sötét páros sorozat várva várt második része, mely a Megigézve a sötétben címet viseli. C.J. Roberts feltette a koronát a sorozatra azzal, hogy Caleb szemszögéből megírta a befejező részt is, az Epilógust, amit a kiadó az olvasók nagy örömére a második résszel egyidőben helyezett a könyvesboltok polcaira, tehát máris rendelhető, kapható. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei egy összevont turné keretében mutatják be a könyveket, ez alkalommal egy kivételesen könnyű játék kíséretében, hogy a felnőtt olvasók ezúttal ne a blogokon éljék ki játékos kedvüket. A nyeremény ezúttal is 3-3 példány mindkét kötetből. Sok szerencsét!


http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7104_this_girl.pdfhttp://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/colleen-hoover-this-girl-ez-a-lany-szivcsapas-3-7104


Játék

A Megigézve a sötétben könyveket egy nagyon egyszerű játékkal nyerhetik meg a felnőtt olvasók. Arra kell válaszolni, hogy melyik két országban játszódik a sorozat: ez az első részből kiderül, így azoknak szeretnénk kedvezni, akik már elkezdték a sorozatot, de persze némi utánajárással bárkinek elérhető az információ. Kérjük kitölteni a rafflecopter doboz megfelelő sorait. A sorozat harmadik részéért új játék és új rafflecopter doboz lesz elérhető 12.08-tól. Figyelem! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő levelünkre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:
11.26 Media Addict
11.28 Angelika blogja
11.30 Kelly és Lupi olvas
12.02 Dreamworld
12.04 Kristina blogja
12.06 CBooks

0 Reviews:

Post Your Review