Angela Marsons - Elfojtott sikoly - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Angela Marsons Elfojtott sikoly General Press krimi
Angela Marsons - Elfojtott sikoly

Angela Marsons - Elfojtott sikoly

2015 Angela Marsons Elfojtott sikoly General Press krimi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: General Press Kft.
ISBN: 9789636438142
Oldalszám: 360 oldal
Fordító: Szieberth Ádám
Megrendelés: General Press Kiadó 

Ötágú csillagot alkottak a kis bucka körül. Csak ők tudták, hogy a frissen felásott föld sírgödröt takar. A fagyott földet ásni olyan volt, mintha kőbe akartak volna vésni valamit, ezért felváltva dolgoztak. Mindenkire sor került. Mind az ötükre. 
 Ha felnőtt méretű gödröt kell ásniuk, az tovább tartott volna. 
 Kézről kézre járt az ásó. Volt, aki tétován, habozva fogta meg, mások biztosabb kézzel. De senki sem ellenkezett, és senki sem szólt egy szót sem. Tisztában voltak vele mindannyian, hogy egy ártatlan életet vettek el, de az egyezség megköttetett: a titkaikat el kell temetni! 
 Amikor megtelepedtek a sírhanton a szállingózó hópihék, a csoport tagjainak hátán végigfutott a hideg. Aztán ment ki-ki a dolgára: az öt emberalak lábnyomai csillagot tapostak a friss, ropogós hóba. 
 Elvégeztetett. Ám a titkok sosem maradnak eltemetve... 
 Angela Marsons valósággal berobbant a Kim Stone felügyelőnő bűnügyeit leíró sorozatával az angol krimiirodalomba. Óriási sikert arató első könyvével hónapokig vezette az eladási listákat, szarkasztikus, ám szerethető főszereplője pedig elszántan göngyölíti fel a nehezebbnél nehezebb eseteket. 


A General Press Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Angela Marsons Elfojtott sikoly című regénye. Ennek apropóján, meghívunk kedves Olvasó, hogy tarts velünk, és ismerjük meg együtt Kim Stone felügyelőnőt és csapatát, fedezzük fel együtt a nyomozói munka rejtelmeit és göngyölítsük fel velük együtt egy rejtélyes és hosszú évekre visszahúzódó ügy szálait. 

Az út első napjára 2015. október 31-én kerül sor, majd ezt követően másik három blogger segítségével ismerhetitek meg a Stone csapatát és az ügy részleteit. Eközben persze érdekességekkel is találkozhattok, illetve részt vehettek a nyereményjátékon is, melynek díja - a kiadó jóvoltából - négy példány az Elfojtott sikoly című könyvből. 


Nyereményjáték 

Kim Stone egy erős és határozott női karakter, aki megérdemelten kerül be a híres nyomozónők közé. Tipikus magányos farkas, nyughatatlan, makacs és elszánt természettel, aki nem ismeri azt, hogy lehetetlen. Fürge észjárásával, kiváló nyomozói ösztönével és persze a csapata segítségével szinte verhetetlen. Mi most a hozzá hasonló karaktereket keressük. A feladatotok az lesz, hogy a blogokon lévő leírások alapján és a kiemelt betűk segítségével kitaláljátok, hogy melyik híres nyomozónőre gondoltunk. A nevet írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő mezőjébe. Nyomozásra fel! 

Ha kitaláltátok mind a négy nyomozónő nevét, esélyetek nyílik megnyerni a General Press Kiadó által felajánlott Elfojtott sikoly regény egy-egy példányát! 

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

 a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok
10/31 Könyvszeretet
11/02 Tekla könyvei
11/04 Zakkant olvas
11/06 Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review