Mia Sheridan: Leo - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Könyvmolyképző Kiadó New Adult realista romantikus
Mia Sheridan: Leo

Mia Sheridan: Leo

2015 Könyvmolyképző Kiadó New Adult realista romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Könyvmolyképző Kiadó - Rubin pöttyös 2015.
256 oldal
Fordította: Margittay
ISBN:9789639708433
Evie és Leo állami gondozott gyerekként találkoztak, és barátság szövődött közöttük. Az évek alatt kapcsolatuk szerelemmé mélyült, és megfogadták, ha Evie 18 éves lesz, együtt kezdik el felnőtt életüket.
Amikor Leót váratlanul örökbe fogadják, és el kell költöznie, megígéri Evie-nek, hogy keresni fogja, és néhány éven belül visszajön érte. A lány azonban nem hall felőle. Nyolc évvel később, történetünk idején Evie már nehéz körülményei ellenére is kialakította az életét. Van munkája. Vannak barátai. Elégedett. Ekkor egyszer csak feltűnik az életében egy férfi, aki azt állítja, hogy a lány rég eltűnt szerelme, Leo küldte, hogy kutassa fel őt. Tagadhatatlanul vibrál közöttük a levegő. De vajon megbízhat-e Evie a vonzó idegenben? Vagy lehet, hogy az titkol valamit a Leóhoz fűződő kapcsolatáról és a srác sok évvel azelőtti eltűnéséről?



Napokon belül megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál egy sokak által várt történet, Mia Sheridan: Leo című regénye. A Blogturné Klub nyolc bloggere veszt részt ennek a gyönyörű, romantikus regénynek a turnéján, aminek érdemes követni az állomásait, mert játékunk helyes megfejtői között három példányt sorsolunk ki a kiadó felajánlásában.

BELEOLVASÓ               MEGRENDELÉS


Játék

Evie szereti változatosan sminkelni magát, ez adta az ötletet a játékunkhoz.
Minden állomáson láthattok egy-egy képet, amely bizonyos típusú sminket mutat. A kiemelt betűk összeolvasásával megfejthetitek a smink típusát. Figyelem! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő levelünkre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:
11.15. - Dreamworld
11.17. - Deszy könyvajánlója
11.19. - Kristina blogja
11.21. - Angelika blogja
11.23. - MFKata gondolatai
11.25. - Kelly & Lupi olvas
11.27. - Media Addict
11.29. - CBooks

0 Reviews:

Post Your Review