Millie Marotta: Állatok királysága - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Libri színező
Millie Marotta: Állatok királysága

Millie Marotta: Állatok királysága

2015 Libri színező
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Libri kiadó gondozásában jelent meg Millie Marotta új színezőkönyve felnőttek számára, az Állatok királysága. Lenyűgöző grafikája és aprólékos vonalvezetése szemetgyönyörködtető.
Most öt blogturnés állomáson keresztül velünk együtt színezhettek és ha játszotok, akár nyerhettek egy példányt a könyvből.

Kiadó: Libri
Megjelenés: 2015.
Műfaj: színező


Ez a varázslatos színezőkönyv hetek óta vezeti az Amazon sikerlistáját és szinte minden jelentős könyvpiacon megjelent már.


MERÜLJ EL AZ ÁLLATOK ÁLOMSZERŰ KIRÁLYSÁGÁBAN


Millie Marotta, a könyv illusztrátora Walesben nőtt fel, növények és állatok színpompás társaságában. Jelenleg tengerparti stúdiójában él és dolgozik, és az őt körülvevő csodálatos vadvilágból meríti inspirációját.
Most bárki személyessé teheti az alkotó gyönyörű rajzait, és megalkothatja saját elképzelése szerint az állatok királyságát. Íme, a növények és az állatok tökéletes világa, amely felfedezésre vár: a kicsiny bogárkától amelynek szárnya szivárványos színekre áhítozik , a hatalmas bálnáig, amely a mesés óceáni mélységeket járja. Nincs szükség semmi egyébre, mint tollakra, ceruzákra és egy cseppnyi képzelőerőre.




Nyereményjáték


Ha már állatok, akkor barangoljunk mi is el az állatok világában.
Ezúttal nincs más dolgotok, mint kitalálni milyen állatok rejtőznek a különböző állomásokon. persze amennyire egyszerűnek hangzik, nem az. Egy kis nehezítése lesz számotokra, találós kérdések formájában bújkálnak.


Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.
A blogturné állomásai:
11.13. - Kelly&Lupi olvas
11.16. - Szembetűnő
11.19. - Deszy könyvajánlója
11.22. - Insane Life
11.24. - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review