Neil Patrick Harris: Így jártam az életemmel - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó memoár
Neil Patrick Harris: Így jártam az életemmel

Neil Patrick Harris: Így jártam az életemmel

Athenaeum Kiadó memoár
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Néhány hete jelent meg az Athenaeum gondozásában Neil Patrick Harris egészen különleges koncepciót követő önéletrajzi kötete, az Így jártam az életemmel, melyben ráadásul Te játszhatod a főszerepet! Dönts Te, bújj a színész bőrébe, és alakíts úgy az életed, ahogy szeretnéd. A happy end csak rajtad áll! Ráadásul, ha a Blogturné Klub négy bloggerével tartasz, a Kiadó jóvoltából megnyerheted a könyv egy példányát!

Kiadó: Athenaeum
Fordította: Markwarth Zsófia
Oldalszám: 304 oldal
Eleged van a lapos memoárokból, amelyek csak arról szólnak, ami tényleg megtörtént?Unod az egyes szám első személyben megírt értekezéseket? Izgalmas és interaktív olvasmányt keresel, ami visszacsempészi az „ÖN”-t az ÖNéletrajzba?A mindig önzetlen Neil Patrick Harris hagyja, hogy Te, az olvasó lubickolj eme joyce-i kísérletben, avagy egy hírességektől, színészektől és vérbeli személyiségektől hemzsegő világban.Új-Mexikóban fogsz megszületni. Egy színésztáborban átélheted a nagy áttörést. Egy éjszakai bár előtt meglehetősen bizarr összetűzésbe keveredsz Scott Caannal, a színésszel. És ami a legjobb: életed legkritikusabb pillanataiban eldöntheted, hogyan tovább!DÖNTS helyesen, és tiéd a hírnév, a szerencse és az igaz szerelem. Dönts rosszul, és szerencsétlenség, szívfájdalom és Dr. Drew Celeb Rehabja vár rád. Mindez a tiéd lehet, valamint mágikus trükkök, koktélreceptek várnak rád, sőt végül egy záródal is felcsendül.És igen, ha megveszed ezt a kötetet, garantáltan kiemelkedsz a nyárspolgárok közül!




NYEREMÉNYJÁTÉK

Neil Patrick Harris nevét leginkább az Így jártam anyátokkal sorozatból ismerheti a magyar közönség. A könyvhöz kapcsolódó nyerményjátékban most picit utánajárunk, milyen filmekben találkozhattunk még vele. Minden állomáson elrejtettünk egy-egy filmcímet. A ti feladatotok, hogy a kiemelt betűket sorba rakva, kitaláljátok, melyik filmről van szó, s a címet beírjátok a rafflecopter megfelelő sorába! Figyelem! A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy 72 órán belül válaszoljatok levelünkre, ellenkező esetben újrasorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai
11.02. - Letehetetlen
11.04. - Media Addict
11.08. - Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review