Michael Engler: Mi ​ketten - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 mesekönyv Móra Kiadó
Michael Engler: Mi ​ketten

Michael Engler: Mi ​ketten

2022 mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Móra Kiadó újdonsága, a Mi ketten című mesekönyv egy igazán megható és szerethető történet a barátságról.

Blogturné Részletek

 

Kiadó:
  Móra Kiadó

Fordító: Perczel Enikő

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 104 oldal

Tudod, kik a legeslegjobb barátok az erdőben? Mi ketten: a nyúl meg a sün. A barátságunk szívmelengető, mint a kakaó, édes, mint a méz, és hatalmas, mint a kék ég felettünk. Minden nehézség dacára kitartunk egymás mellett. Jöhet téli álom, egy új bújócskabajnok erdőlakó, két gyanús idegen vagy akár egy csúnya megfázás - a lényeg, hogy mi ketten örökké ott vagyunk egymásnak. Michael Engler, a népszerű német meseíró négy meghatóan szép állattörténetét Joëlle Tourlonias tüneményes rajzai teszik még szerethetőbbé.

 

A Móra Kiadó újdonsága, a Mi ketten című mesekönyv egy igazán megható és szerethető történet a barátságról. Michael Engler meséje és Joëlle Tourlonias illusztrációja azonnal levett minket a lábunkról. Tartsatok velünk, ismerjétek meg a nyúl és a sün történetét, és ha nektek kedvez a szerencse, akkor nyerhettek is egy példányt a kiadó jóvoltából. 

Nyereményjáték

A Mi ketten című kötet egy rendkívül bájos és szerethető történet a barátságról. Így ebben a játékban most olyan könyvekre koncentrálunk, amelyekben szintén meghatározó szerepe van a barátságnak. Minden állomáson találtok egy idézetet, és nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni hogy melyik könyvből származik az adott idézet. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review