Blake Crouch (szerk.): Elhagyott ​part - Hat sci-fi történet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agave antológia sci-fi science fiction űrutazás
Blake Crouch (szerk.): Elhagyott ​part - Hat sci-fi történet

Blake Crouch (szerk.): Elhagyott ​part - Hat sci-fi történet

2022 Agave antológia sci-fi science fiction űrutazás
Rövid leírás:
Az Elhagyott part című kötetben hat ismert és elismert író izgalmas, ám meghökkentő sci-fije szerepel!

Blogturné Részletek




Kiadó:  Agave Könyvek

Terjedelem: 318 oldal 

ISBN: 9789635980451

Fordította: Juhász Viktor, Kleinheincz Csilla, Kozma Dániel, Sárpátki Ádám, Benkő Ferenc, Ballai Mária

Műfaj: antológia, sci-fi, disztópia, posztapokaliptikus, űrutazás

Egy ​VR-játékfejlesztő egy kódolási hiba következtében létrehoz egy szuperintelligenciát. A távoli jövőben emberek kis kolóniája visszaküld a Földre egy katonát, ám a küldetés nem várt fordulatot vesz. Egy megtermékenyítéssel foglalkozó cég a főbb tulajdonságok befolyásolása mellett már különböző projekciókat is készít a szülőknek, hogy születendő gyermekük milyen életre számíthat. 2019-ben az Amazon felkérte Blake Crouchot, hogy állítson össze egy hat történetből álló sci-fi antológiát az Original Stories-sorozatuk keretében. Crouch ennek alkalmából írta meg Elhagyott part című kisregényét, valamint e mellett bemutat egy-egy izgalmas novellát a műfaj elmúlt időszakának legismertebb szerzőitől. A történetek közt egyaránt található klasszikusabb hangvételű, Philip K. Dicket felidéző írás és olyan realistább gondolatmenet is, ami akár már holnap megvalósulhat. N. K. Jemisin Szükségbőr című novelláját Hugo-díjjal tüntették ki 2020-ban, míg az Elhagyott partot várhatóan Neil Burger fogja filmre adaptálni. 
 

Az Elhagyott part című kötetben hat ismert és elismert író műve szerepel. Blake Crouch, N. K. Jemisin, Veronica Roth, Amor Towles, Paul Tremblay és Andy Weir egy-egy izgalmas, ám meghökkentő sci-fi történettel járultak hozzá az antológiához, melyeket most bloggereink vesznek górcső alá!
Tartsatok velünk legújabb blogturnénkon, de ne felejtsetek el játszani se. A turné végén megnyerhetitek az Agave Könyvek kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Nyereményjáték

Az Elhagyott part című antológiában hat szerző sci-fi novelláját olvashatjátok, ezért a játékunk is velük kapcsolatos. Az állomásokon szereplő fülszöveg részletek alapján rá kell jönnötök, hogy melyik ÍRÓ magyarul is megjelent művéhez íródott. A megoldás az író neve, azt írjátok be a megfelelő helyre. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.) 
 

0 Reviews:

Post Your Review