Genevieve Gornichec: A ​boszorkány szíve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agave Fantasy Genevieve Gornichec mitológia
Genevieve Gornichec: A ​boszorkány szíve

Genevieve Gornichec: A ​boszorkány szíve

2022 Agave Fantasy Genevieve Gornichec mitológia
Rövid leírás:
Az Agave Könyvek gondozásában nemrég jelent meg Genevieve Gornichec A ​boszorkány szíve című regénye...

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Agave Könyvek, 2022
Műfaj: fantasy


Fülszöveg: Egy ​száműzött boszorkány beleszeret Lokiba, és ezzel az istenek haragját vívja ki ebben a megindító, elsöprő erejű történetben, ami újragondolja az északi mitológiát.

Angurboda története ott kezdődik, ahol a legtöbb boszorkányé véget ér: egy égetésnél. Ezt kapja ugyanis büntetésül Ódintól, amiért megtagadja tőle a jövő ismeretét. A tűztől sebzett és erejétől megfosztott Angurboda egy távoli erdő rejtett zugába menekül – itt talál rá egy férfi, aki Lokiként mutatkozik be, és a nő kezdeti bizalmatlansága ellenére hamarosan őszinte és igaz szerelem szövődik közöttük.

Hamarosan három különleges gyermekük születik, különleges sorsokkal. Angurboda a világ végén, Ódin mindent látó szeme elől rejtve neveli őket, ám, ahogy lassan visszanyeri látnoki képességét, úgy ébred rá, hogy boldog élete – és vélhetően mindenki másé – nagy veszélyben van. Hamarosan el kell döntenie, hogy elfogadja saját és családja végzetét, vagy fellázad és megváltoztatja a jövőt.

Genevieve Gornichec regénye az egyik legősibb mitológiából táplálkozik, és a modern világ emberének mesél el egy felejthetetlen történetet szerelemről, veszteségről és reményről.

 


Az Agave Könyvek gondozásában nemrég jelent meg Genevieve Gornichec A ​boszorkány szíve című regénye, mely nem csupán gyönyörű külsejével vonja magára az olvasók figyelmét, hanem azzal is, hogy izgalmas és gondolatébresztő módon dolgozza fel az északi mitológiát, azon belül is Angurboda történetét. Tartsatok bloggereinkkel a blogturné állomásain, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban az Agave Könyvek frissen megjelent kötetei után nyomozunk. Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére. 
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
09.23. Ambivalentina
09.25. Utószó

0 Reviews:

Post Your Review