B. B. Alston: Amari ​és a sötét erők (Amari 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Delfin könyvek Fantasy gyerekkönyv gyermek- és ifjúsági irodalom gyermekirodalom kaland Maxim Kiadó paranormális
B. B. Alston: Amari ​és a sötét erők (Amari 1.)

B. B. Alston: Amari ​és a sötét erők (Amari 1.)

2022 Delfin könyvek Fantasy gyerekkönyv gyermek- és ifjúsági irodalom gyermekirodalom kaland Maxim Kiadó paranormális
Rövid leírás:
A Maxim kiadó legújabb gyerekeknek szóló kalandos fantasyjában eljuthatunk a Természetfeletti Ügyek Hivatalának kalandtáborába Amarival!

Blogturné Részletek


Kiadó:Maxim (Delfin Könyvek)

Fordító: Béresi Csilla

Műfaj:   fantasy, gyermekkönyv, kaland, paranormális

Terjedelem: 400 oldal

A Maxim kiadó legújabb gyerekeknek szóló kalandos fantasyjában eljuthatunk a Természetfeletti Ügyek Hivatalának kalandtáborába Amarival, aki vakon hiszi, hogy bátyja életben van. Bár a kiközösített kislány elég magányos, ráadásul a világot egy gonosz varázsló fenyegeti, Amari mégsem adja fel a kutatást Quinton után! Tartsatok velünk a blogturnén, és ne feledjetek el játszani se, hiszen a kiadó jóvoltából olvasóinknak lehetősége lesz megnyerni a kiadvány egy példányát.

A Maxim kiadó legújabb gyerekeknek szóló kalandos fantasyjában eljuthatunk a Természetfeletti Ügyek Hivatalának kalandtáborába Amarival, aki vakon hiszi, hogy bátyja életben van. Bár a kiközösített kislány elég magányos, ráadásul a világot egy gonosz varázsló fenyegeti, Amari mégsem adja fel a kutatást Quinton után!
Tartsatok velünk a blogturnén, és ne feledjetek el játszani se, hiszen a kiadó jóvoltából olvasóinknak lehetősége lesz megnyerni a kiadvány egy példányát.

Nyereményjáték

A Maxim kiadó könyvei között szép számmal akadnak olyan gyerekeknek szóló történetek, amelyek főszereplői vagány fiatal lányok! Minden állomáson ilyen könyvekből találtok egy-egy fülszöveg részletet, amelyet felismerve be kell írnotok a KÖNYV CÍMÉT a rafflecopter megfelelő rubrikájába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)

 

0 Reviews:

Post Your Review