Serena Valentino - Anyád a tét! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Fantasy Manó Könyvek retelling Serena Valentino
Serena Valentino - Anyád a tét!

Serena Valentino - Anyád a tét!

2022 Fantasy Manó Könyvek retelling Serena Valentino
Rövid leírás:
A Manó Könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent Serena Valentino legújabb regénye, az Anyád a tét.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Manó Könyvek

Fordító:  Halmai Gergely

Műfaj: retelling, fantasy, mágia, dark

Terjedelem: 328 oldal

Fülszöveg:
Mindenki jól ismeri a bűvös aranyvirágról szóló mesét, melyre egy vén boszorkány áhítozik, hogy segítségével fiatal és szép maradhasson. Ám az mégis egy beteg királynőé lesz, akinek aztán varázslatos hajú leánya születik. A boszorkány, aki nem hajlandó lemondani a virág varázserejéről, elrabolja a kis hercegnőt, majd egy toronyba zárja, és sajátjaként neveli fel. A hercegnő végül mégis rájön, hogy ki ő, és legyőzi a vén boszorkányt.

Ám ez csak a történet egyik fele. Mi a helyzet a vén Gothellel? Honnan jött? És hogy bukkant rá a varázserejű virágra? Íme, egy változat az ő történetéről, mely évszázadokig a homályban maradt… egészen mostanáig. Egy mese anyákról és lányokról, fiatalságról, és sötét mágiáról. Ez a Banya története.

A Manó Könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent Serena Valentino legújabb regénye, az Anyád a tét. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Gothel és nővérei történetét, a három boszorkányét, akik soha nem hagyták még el anyjuk, a Holtak királynőjének birodalmát.
Tartsatok velünk, és ismerjétek meg Nyanya banya szívfájdító múltját, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát. 


Nyereményjáték

Mostani játékunk során Gothel, Azálea és Kankalin triójához hasonló boszorkánynővéreket keresünk. Minden állomáson láthattok egy képet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a rafflecopter doboz megfelelő sorába beírni a fotón látható három boszorkány nevét.
(Figyelem! A válaszok utólag nem módosíthatóak. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertes sorsolására kerül sor. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

09/04 Dreamworld
09/06 Csak olvass!
09/08 Utószó

2 Hozzászólás:

  1. Sziasztok! Jól látom, hogy még vége sincs a turnénak, de már le van zárva a jelentkezés?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Beállítási hiba volt, de javítottuk. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért!

      Törlés