Böszörményi Gyula: A ​hullaházi skandalum - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Ambrózy báró esetei Böszörményi Gyula Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó krimi történelmi fikció Vörös Pöttyös
Böszörményi Gyula: A ​hullaházi skandalum

Böszörményi Gyula: A ​hullaházi skandalum

2022 Ambrózy báró esetei Böszörményi Gyula Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó krimi történelmi fikció Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
Megjelent Böszörményi Gyula Ambrózy báró esetei sorozatának utolsó kötete, A hullaházi skandalum.

Blogturné Részletek

 




Kiadó: Könyvmolyképző

Műfaj: Krimi

Terjedelem: 272 oldal


Az ​utolsó Ambrózyd

A Monarchia hírneves magánzó detektívje, báró Ambrózy Richárd és ifjú felesége, Mili 1901 júniusában két, már-már megoldhatatlan feladattal szembesül. A friss házasoknak valahogy össze kell boronálniuk az arisztokrata és a polgári lét magukkal hozott, ám egymástól eltérő szokásait, miközben közös háztartást próbálnak teremteni az általuk válogatott, igencsak vegyes és öntörvényű személyzettel. Nem könnyű ez, ha a báró úr kocsisa egykor kasszafúró, az inasa kávéházi fizetőpincér, a mindenese a hírhedt Conti utca bordélyainak lakója volt, ráadásként a báróné őnagysága a börtöncellában ismerte meg a cselédlányát, morózus szakácsnőjének múltjáról semmit nem tud, a komornája pedig még ma is a Tabán legfirkásabb zsebmetszőjének tekinthető.

Az Ambrózy-villában eluralkodó káoszt azonban még lehetne is valahogy kezelni, ha nem éppen ekkor bontakozna ki a fiatal Budapest addigi leghátborzongatóbb és legvéresebb bűnügye.

Ambrózy báró és cserfes neje, Mili most először házaspárként vágnak bele közös életük leggroteszkebb, legfelkavaróbb nyomozásába. A rendőrség tehetetlen, a sajtónál hírzárlatot rendelnek el, a detektívek széttárják a karjukat, miközben szó szerint eluralkodik a teljes fejetlenség!

Kapcsolj ki a fordulatos és bámulatos történettel!

Az Ambrózy báró esetei regényfolyam utolsó kötetét egyik olvasója, Kinczer Kitti ötlete alapján alkotta meg Gyula bátyó.

 



Megjelent Böszörményi Gyula Ambrózy báró esetei sorozatának utolsó kötete, A hullaházi skandalum. Újra együtt nyomozhatunk Milivel és a báró úrral, hiszen a páros most sem maradt rejtélyes gyilkosságok nélkül. A Könyvmolyképző kiadó felajánlásából pedig egy példányt is nyerhettek a könyvből, ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint velünk tartani és játszani.



Nyereményjáték

Az Ambrózy-sorozat egy-egy kötetének borítójából vágtunk ki részleteket. A te dolgod az, hogy kitaláld melyik könyvről van szó, majd a megfejtést írd be a Rafflecopter doboz megfelelő rubrikájába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)




A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review