Sabrina Jeffries: Az agglegény - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 General Press Sabrina Jeffries történelmi romantikus
Sabrina Jeffries: Az agglegény

Sabrina Jeffries: Az agglegény

2022 General Press Sabrina Jeffries történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
  General Press

Fordító: Bakos Katinka

Műfaj:   történelmi romantikus

Terjedelem: 272 oldal

Lady Gwyn Drake évek óta igyekszik titokban tartani egy fiatalkori botlását, amely napvilágra kerülve tönkretehetné az ő – és a családja – hírnevét.

Amikor azonban az egykori udvarlója megfenyegeti, hogy nyilvánosságra hozza a közös titkukat, Gwyn bátyja úgy dönt, a birtok vadőrét, Joshuát adja a lány mellé, hogy megvédje őt a zaklatótól. A megrögzött agglegény kötelességtudatból elvállalja a feladatot, pedig igazi kínzással ér fel számára egy ilyen szépség mellett lenni, akinek a bája a legkevésbé sem hagyja hidegen.

Gwyn a jóképű Joshua társaságában a legszívesebben maga mögött hagyná a múltját és a londoni úri társaságot is, ám flörtölési kísérleteit a hűséges testőre rendre figyelmen kívül hagyja. Idővel pedig már a lady maga sem tudja, mi a nagyobb kockázat: szembeszállni a zsarolójával, vagy felfedni igazi érzéseit a zord kísérője előtt…

 


Rá lehet-e venni egy megrögzött agglegényt a nősülésre? Természetesen igen, csak a megfelelő nő kell hozzá. Sabrina Jeffries Az agglegény című könyvéből azt is megtudjátok hogyan lehet ezt kivitelezni. Köszönjük General Press Kiadó!

Tartsatok velünk blogturnénkon, játszatok velünk, és akár a tiétek is lehet a Kiadó által felajánlott nyereménykönyv.

Nyereményjáték

Agglegényeket keresünk! Turnénk minden állomásán egy-egy Sabrina Jeffries-karakter nevét találjátok – természetesen valamennyien agglegények! A ti feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok annak a könyvnek a címét, melyben a kérdéses urak szerepelnek.
Figyelem! A válaszok utólag nem módosíthatóak. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertes sorsolására kerül sor. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review