Christopher Buehlman: A fekete nyelvű tolvaj - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agave Fantasy
Christopher Buehlman: A fekete nyelvű tolvaj

Christopher Buehlman: A fekete nyelvű tolvaj

2022 Agave Fantasy
Rövid leírás:
Ezúttal izgalmas kalandra indulhatunk a fekete nyelvű tolvajjal és barátaival. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Agave

Fordító:  Sárpátki Ádám

Műfaj:  fantasy

Terjedelem: 464 oldal


Tízezer fiunk mind ellened szegül

Fekete nyelvükön esküszó hevül

Bosszújuk elér, hiába menekülsz

Kinch Na Shannack kisebb vagyonnal tartozik a Szedők Céhének, amiért kiképezték a tolvajok mesterségére, vagyis a zárfeltörésre, késharcra, falmászásra, zuhanás tompításra, hazugság szövésre és csapdaállításra, valamint pár apróbb varázstrükkre. Muszáj törlesztenie az adósságát, ezért elrejtőzött a régi erdei út mellett, hogy kirabolja az arra járó utazókat.

Ma azonban Kinch Na Shannack rossz célpontot választott.

Galva egy lovag, a kegyetlen goblinháborúk túlélője, és a halál istennőjének szolgálóleánya. A királynőjét keresi, aki eltűnt, miután az óriások lerohantak egy távoli, északi várost.

Kinch örülhet, hogy élve megúszta a sikertelen rablást, azonban a sorsa végzetesen összefonódik Galváéval. A tolvajt és a lovagot a közös ellenségek és a szokatlan veszélyek arra késztetik, hogy nagyszabású utazásra induljanak, amely során emberhúsra éhező goblinok és sötét vizekben vadászó krakenek várnak rájuk, a tisztesség pedig olyan fényűzés, amit kevesen engedhetnek meg maguknak.
 


Az Agave Kiadó és Christopher Buehlman jóvoltából 2022-ben izgalmas kalandra indulhatunk a fekete nyelvű tolvajjal és barátaival, hogy megtaláljuk az eltűnt királynőt, aki megmentheti a világot. Ezúttal három bloggerünk vesz részt az izgalmakban, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Mostani játékunkban olyan könyvek címét kell kitalálnotok, amelyekben a főszereplők szintén kalandos vándorlás során próbálják elérni a céljukat, akárcsak Kinch és a barátai. A feladatotok annyi, hogy a könyv címét beírjátok a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A válaszok utólag nem módosíthatóak. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertes sorsolására kerül sor. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review