Már tudok olvasni (Móra Kiadó) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 mese Móra Kiadó
Már tudok olvasni (Móra Kiadó)

Már tudok olvasni (Móra Kiadó)

2022 mese Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Móra Kiadó Már tudok olvasni-sorozata újabb könyvekkel bővült, amelyek kicsiknek és nagyoknak segítik gyakorolni az olvasást.

Blogturné Részletek

 




Kiadó: Móra Kiadó

Műfaj:  mese

Terjedelem: 32 oldal



Artúr királyt kerek asztaláról ismerik. Pedig egyszer fesztivált is rendezett, ahol a vitézek sok-sok állat közül választották ki hivatalos hátasukat. Csöppenj bele egy középkori fesztivál világába, és válogass te is az állatok közül! Vajon melyik lesz a győztes?
 



Kiadó: Móra Kiadó

Műfaj:  mese

Terjedelem: 48 oldal




Léna mindennél jobban vágyik egy háziállatra, de sajnos otthonuk nem alkalmas állattartásra. Egy városi bérház legfelső emeletén lakik szeleburdi családjával, ráadásul a lakás telis-tele van növényekkel, hiszen anya gyűjti őket. Egy nap újabb szerzemény, egy tő zebracsíkos káka kerül Léna asztalára, ám a lány érdekes, áttetsző gyöngyöcskéket fedez fel növény gyökerei között…

 



Kiadó: Móra Kiadó

Műfaj:  mese

Terjedelem: 64 oldal



Berci sokkal figyelmesebben sétál a suli folyosóján, mióta megismerkedett Borkával, a koboldlánnyal. Tudja, hogy az épület tele van varázslényekkel, csak résen kell lennie. Nem is telik el sok idő, a jól ismert varázsajtón át feltűnik egy kobold: Frici, Borka öccse. A felhőtlen kalandok helyett azonban veszélyes küldetés vár a fiúkra: meg kell menteniük Borkát, aki nem ért haza a koboldvonattal, és minden bizonnyal Bizsúr király tartja fogva…

 


A Móra Kiadó Már tudok olvasni-sorozata újabb könyvekkel bővült, amelyek kicsiknek és nagyoknak segítik gyakorolni az olvasást, miközben jó szórakozást nyújtanak. Ezúttal három bloggerünk mondja el a véleményét járom MTO-könyvről, és természetesen a turné végén ti is könyvnyereményhez juthattok.

Nyereményjáték

A három mesével kapcsolatban teszünk fel egy-egy kérdést nektek az állomásokon, a dolgotok annyi, hogy a helyes megfejtést beírjátok a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review