Magnus Weightman: Hol laksz, Huba? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 böngésző gyerekkönyv mesekönyv Móra Kiadó
Magnus Weightman: Hol laksz, Huba?

Magnus Weightman: Hol laksz, Huba?

2022 böngésző gyerekkönyv mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Hol laksz, Huba? egy különösen gyönyörű olvasmány, amely mesekönyv, böngésző és ismeretterjesztő kötet is egyben, lélegzetelállító illusztrációkkal.

Blogturné Részletek





Kiadó: Móra Kiadó

Fordító:  Szlukovényi Katalin

Műfaj:  Mesekönyv, Böngésző

Terjedelem: 40 oldal

 Huba kalandokra vágyik, ezért útnak ered folyóparti otthonából. Csakhogy eltéved. Szerencsére találkozik egy barátságos kutyával, Akitával, aki segít neki hazatalálni. De hol laknak a hódok? Fenn a fán egy fészekben? Vagy a tenger mélyén, a sziklák között? Huba és Akita hőlégballonra száll, és az egész világot körberepüli, mire megtalálja az utat haza. Magnus Weightman illusztrátor és építész világkörüli útra invitálja az olvasót. Útközben tucatnyi állatfaj lakhelyét ismerhetjük meg. A könyv négyéves kortól ajánlott mindenkinek, aki szereti az állatokat, és kíváncsi a nagyvilágra.



A Móra Kiadó újdonsága, a Hol laksz, Huba? egy különösen gyönyörű olvasmány, amely mesekönyv, böngésző és ismeretterjesztő kötet is egyben, lélegzetelállító illusztrációkkal. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

A Hol laksz, Huba? című könyvben Huba utazása során számos állat lakhelyével ismerkedhetünk meg. Játékunk során az egyes állomásokon egy-egy olyan állat hajlékáról találtok fényképet, amely helyet kapott a kötetben. A feladat az, hogy kitaláljátok, hogy melyik állat élőhelyét láthatjátok a képen, és a helyes megoldást beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review