C. S. Pacat - Hercegi csel - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 áltörténelmi C. S. Pacat Fantasy Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ low fantasy
C. S. Pacat - Hercegi csel

C. S. Pacat - Hercegi csel

2022 áltörténelmi C. S. Pacat Fantasy Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ low fantasy
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik C. S. Pacat nagysikerű sorozatának folytatása, a Hercegi csel.

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Sándor Alexandra Valéria

Műfaj: áltörténelmi, low fantasy, LMBTQ

Terjedelem: 352 oldal

Fülszöveg.:
„Fogalmuk sem volt, mit tesznek, amikor nekem ajándékoztak téged.”

Így, hogy országaik a háború szélén állnak, Damen és új gazdája, Laurent herceg kénytelen lecserélni a palotabéli intrikákat a csatatér végletes világára, miközben a határ felé tartanak, hogy megakadályozzák egy halálos terv megvalósulását.

A személyazonosságát titkolni kényszerülő Damen azon kapja magát, hogy egyre jobban vonzódik a veszélyes és karizmatikus Laurenthez.

Ám miközben a két férfi között elmélyül a lassan kibontakozó bizalom, mindkettejük múltjában olyan titkok rejtőznek, amik halálos csapást mérhetnek rájuk…

Kövesd őket útjukon!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik C. S. Pacat nagysikerű sorozatának folytatása, a Hercegi csel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Laurent és Damen intrikával, árulással, meghökkentő fordulatokkal és fergeteges kalandokkal teli történetét, melyben a palotai életet a csatatér végletes világa váltja fel.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a történetet, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során a mozivásznak híres háborús hőseié lesz a főszerep. Minden állomáson láthattok egy fotót, mely egy filmes vagy sorozatos harcost ábrázol, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni a karakter nevét és beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
(Figyelem! A válaszok utólag nem módosíthatóak. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertes sorsolására kerül sor. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

09/30 Utószó
10/02 Sorok Között - Interjúfordítás

0 Reviews:

Post Your Review