Jenny Colgan: Mentsük ​meg a Piciny Csodák Pékségét - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 chick lit Jenny Colgan romantikus
Jenny Colgan: Mentsük ​meg a Piciny Csodák Pékségét

Jenny Colgan: Mentsük ​meg a Piciny Csodák Pékségét

2022 chick lit Jenny Colgan romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó:
  Libri Kiadó

Fordító: Páll Márta

Műfaj:   chick lit, romantikus

Terjedelem: 444 oldal

Imádott olasz nagypapája halála gyökeresen megváltoztatja Marisa Rossi életét. Az életrevaló fiatal lány nem tudja túltenni magát a veszteségen, a gyász nem ereszti, szorongással telnek napjai. Az embereket kerüli, magányra és békességre vágyik, ezért elköltözik a Cornwall déli részén található apró faluba, Mount Polbernébe, amit a dagály időről időre elzár a szárazföldtől. Sajnos azonban - vagy szerencsére? - az áhított egyedüllét nehezen megvalósítható. Marisa szomszédja ugyanis egy zajos orosz zongoratanár, ráadásul a kis falu közössége is nyüzsög és nem hagyja, hogy a lány elszigetelődjön. Amikor pedig a falu kis kávézója, a Piciny Csodák Péksége bajba kerül, az összefogás és szeretet ereje talán a Marisa szívét körülölelő sziklaburkot is képes lesz megrepeszteni. "Senki sem tud olyan meghitt, valódi kikapcsolódást jelentő romantikus regényt írni, mint Jenny Colgan." Sunday Express

 

Banner helye

Idén nyáron megjelent a Piciny csodák péksége sorozat befejező része a Libri Kiadó gondozásában, így még utoljára lehetőségünk van visszatérni a varázslatos Mount Polbearne-be. Az ismerős szereplők mellett pedig ezúttal új karakterek is feltűnnek, miközben Polly péksége egyre nehezebb helyzetbe kerül, megismerhetjük Marissa és Alekszej szívmelengető történetét is, mindezt a megszokott humor és ínycsiklandozó ételek társaságában. 
Tartsatok velünk ti is és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért!

Nyereményjáték

A játék során minden állomás bejegyzésében kiemeltünk olyan szavak betűit, amelyek kapcsolódnak a történetünkhöz. A feladat, hogy összeolvassátok a kiemelt betűkből a megfelelő szót/szavakat és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. 

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review