Sophie Schoenwald: Sokasodik ​az állatkert - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 gyerekkönyv Manó Könyvek mesekönyv
Sophie Schoenwald: Sokasodik ​az állatkert

Sophie Schoenwald: Sokasodik ​az állatkert

2022 gyerekkönyv Manó Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:
A Manó Könyvek ez alkalommal egy igazi tavaszváró mesekönyvet hozott el nekünk, amelyben a hosszú tél után elkezd ébredezni az állatkert.

Blogturné Részletek


Kiadó: Manó Könyvek

Fordító:  Nánási Yvette

Műfaj:  Gyerekkönyv

Terjedelem: 24 oldal

Itt a tavasz, és az állatkertben rengeteg kölyök és fióka született. Sajnos pont a kaméleonbébinek nyoma veszett. A sünre, Menta Mártonra vár a feladat, hogy megtalálja, ami nem is olyan egyszerű, hiszen a kicsi mindenkinél jobban el tud rejtőzni. De a többi állatkölyöknek is nagy szüksége van Márton segítségére: a hangyászkislánynak nem ízlenek a hangyák, a kis fóka nem akar úszni, a flamingófióka pedig folyton felborul alvás közben. Milyen jó, hogy Márton minden problémára talál megoldást! Csak a kis kaméleont nem sikerül megtalálnia. Míg végül meglepő felfedezést tesz…


A Manó Könyvek ez alkalommal egy igazi tavaszváró mesekönyvet hozott el nekünk, amelyben a hosszú tél után elkezd ébredezni az állatkert, ráadásul sok új kis lakóval is bővül, ami mindenféle bonyoldalomhoz vezet. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Manó Könyvek által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

A mese középpontjában egy Kamilla nevű kis kaméleon áll, akit nem találnak a szülei. Játékunk során az egyes állomásokon egy-egy kamélonfajta fotójával találkozhattok, a feladat pedig az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok, hogy az adott állomáson milyen fajta kamélon látható. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Manó Könyvek által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review