Életbátorság - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Kulcslyuk Kiadó pszichológia
Életbátorság

Életbátorság

2022 Kulcslyuk Kiadó pszichológia
Rövid leírás:
Hogyan tudunk megküzdeni ezekkel a nehéz helyzetekkel? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ az Életbátorság című kötetben.

Blogturné Részletek





Kiadó:
 Kulcslyuk Kiadó

Író:   Almási Kitti · Bagdy Emőke · Buda László · Kádár Annamária · Lukács Liza · Pál Ferenc · Piczkó Katalini

Műfaj:  pszichológia

Terjedelem: 265 oldal

Mit kezdünk az élet nehéz, emberpróbáló helyzeteivel? A kihívásokkal, a veszélyekkel, a krízisekkel, az igazságtalanságokkal, a veszteségekkel? Milyen erőforrások és eszközök állnak rendelkezésünkre a megküzdéshez, és min múlik, hogy azokat képesek vagyunk-e eredményesen használni? Van-e bennünk életbátorság, azaz kurázsi és kedv ahhoz, hogy úgy éljünk, ahogy valóban érdemes: a nehézségek elől sem megfutamodva, egyenes gerinccel, ugyanakkor derűre és örömre képesen? Ebben a gyűjteményes kötetben hét olyan előadás átdolgozott változatát adjuk közre, amelyek a Nyitott Akadémián hangzottak el életbátorságról, kitartásról, megküzdésről, és korábban még nem jelentek meg nyomtatásban. A nagyszerű szerzők különböző irányokból és sokféle stílusban közelítik meg a témát, ám az utak végül talán összefutnak.

 


Mit kezdünk az élet nehéz, emberpróbáló helyzeteivel? Hogyan tudunk megküzdeni ezekkel a nehéz helyzetekkel? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ az Életbátorság című kötetben, melyben hét olyan előadás átdolgozott változatát olvashatjuk, melyek a Nyitott Akadémián hangzottak el életbátorságról, kitartásról, megküzdésről. Tartsatok velünk, merüljünk el együtt a pszichológi

Nyereményjáték

Ebben a játékban különböző idézeteket találhattok, melyek pszichológiai témájú könyvekből származnak. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy honnan származik az adott idézet. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review