Jamie Littler: Menekülés ​Aurórából (Zúzmaraszív 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 gyermek- és ifjúsági irodalom Könyvmolyképző Kiadó
Jamie Littler: Menekülés ​Aurórából (Zúzmaraszív 2.)

Jamie Littler: Menekülés ​Aurórából (Zúzmaraszív 2.)

2022 gyermek- és ifjúsági irodalom Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
A Zúzmaraszív sorozat következő részében tovább folytatódik Ash és a Zúzmaraszív legénységének kalandjai.

Blogturné Részletek





Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Soponyai Alexandra Bianka

Műfaj:  fantasy, ijfúsági, kaland

Terjedelem: 480 oldal

Miután Ash sikeresen megmenekül az ármányos dalszövő, Szilánk karmai közül, útnak indul az Auróra nevű útkereső erődbe, hogy végre rábukkanjon azokra a nyomokra, melyek közelebb juttathatják elveszett szüleihez. Ash dalszövő ereje azonban bajba sodorja őket, ezért a Zúzmaraszív legénysége kénytelen menekülőre fogni. Amikor pedig a szánjuk a nyílt jégmezőn ragad egy ádáz lidérctámadást követően, Ash a barátaival együtt veszélyes utazásra indul, hogy menedéket keressen. Útjuk azonban egy, még az eddigieknél is hihetetlenebb titokhoz vezet…

 


A Zúzmaraszív sorozat következő részében tovább folytatódik Ash és a Zúzmaraszív legénységének kalandjai. A végtelen jéggel borított világ nagy meglepetéseket tartogat a fiú számára, számtalan kaland és veszély vár rá ebben a szörnyekkel és varázslattal teli világban. Tartsatok velünk, merüljünk el együtt ez izgalmas regény világában, ha pedig nektek kedvez a szerencse nyerhettek is egy példányt a kötetből. 

Nyereményjáték

A Zúzmaraszív sorozat egy végtelen jéggel borított világba kalauzol el minket, ezért a játékunk is a jéghez kötődik most. Minden állomáson találtok egy kérdést, a feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok a megfelelő választ. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review