Lucy Strange: A nővérek átka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Lucy Strange Manó Könyvek
Lucy Strange: A nővérek átka

Lucy Strange: A nővérek átka

2022 Lucy Strange Manó Könyvek
Rövid leírás:
Lucy Strange legújabb regényét hat nővérről, akinek egy átokkal kell együtt élniük, a Manó Könyvek hozta el magyarul.

Blogturné Részletek



Kiadó: Manó Könyvek

Fordító:  Ruff Orsolya

Műfaj:  ifjúsági regény

Terjedelem: 320 oldal

Küzdelmes az élet Willa, Grace, Freya és három húguk számára. A hat, anya nélkül maradt lány egy tanyán él és dolgozik rettegett apjuk és egy átok árnyékában. Mikor megérkezik a vidékre a titokzatos Telihold vásár, a legidősebb lány, Grace végre egy kis vidámságot csempészhet az életébe, ám másnap, mikor a mutatványosok tovább vándorolnak, neki is nyoma vész. Willa utánaered, az Elveszett mocsáron át követve nyomait, ahol sűrű árnyak gyülekeznek. Ha sikerül közöttük átvergődnie, és egyesíteni családját, talán az apja által rejtegetett titkokra is fény derül, és szembenézhet legmélyebb félelmeivel… Lucy Strange legendákat és mágiákat ötvöző kalandregénye.



Lucy Strange legújabb regényét hat nővérről, akinek egy átokkal kell együtt élniük, a Manó Könyvek hozta el magyarul. A Blogturné klub bloggerei bemutatják nektek, hogyan alakul a lányok kalandos élete az elátkozott lápvilág közelében. Tartsatok velünk a turné folyamán, hogy megismerjétek az Elveszett mocsár titkát, s ha szerencsétek van a játék során a Kiadó jóvoltából felajánlott regényt is megnyerhetitek.

Nyereményjáték

Mivel a történetben lánytestvérek a főszereplők, az állomásokon olyan könyvek fülszövegeiből találtok részleteket, amelyek szintén nővérek körül forognak. Megfejtésként a Rafflecopter megfelelő sorába a regények szerzőit és a művek címét kérjük.
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review