Mészöly Ágnes: Barni ​titkos barátai - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 gyász Magyar szerző mese Pagony Kiadó
Mészöly Ágnes: Barni ​titkos barátai

Mészöly Ágnes: Barni ​titkos barátai

2022 gyász Magyar szerző mese Pagony Kiadó
Rövid leírás:
Mészöly Ágnes legújabb meséjének középpontjában a gyász feldolgozása és a saját magunkba vetett bizalom áll. ..

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Pagony Kiadó, 2022
Műfaj: mesekönyv


Fülszöveg: Barni szomorúan sétál anyával hazafelé az oviból a lomtalanítástól koszos utcán, amikor két kirakott plüss szólítja meg: Elek és Benő. Senki más nem hallja és érti őket, csak ő! Hiába tiltakozik anya, a vízilóforma és az elefántféle hamarosan beköltözik hozzájuk, és a kisfiú elválaszthatatlan barátai lesznek. Segítenek eldönteni Barninak, hogy milyen jelmezt vegyen fel az ovis farsangra, kitalálni, hogyan barátkozzon össze Lolkával és mit adjon anyának a szülinapjára. A kisfiú megosztja velük legnagyobb bánatát is: apa nem jön haza többet, mert autóbaleset érte. A plüssök segítségével végre meg tudják beszélni anyával a történteket, Barni pedig megerősödve, bátran vághat neki az iskolának.

 


Mészöly Ágnes legújabb meséjének középpontjában a gyász feldolgozása és a saját magunkba vetett bizalom áll. A nagycsoportos Barni, akit súlyos veszteség ért, titkos barátai segítségével igyekszik feldolgozni a történteket, hogy újra magabiztos, vidám kisfiúvá váljon. Tartsatok három bloggerünkkel a Barni titkos barátai blogturnéjára, és nyerjétek meg a Pagony Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban Mészöly Ágnes további könyveinek nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy beírjátok a könyv címét a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review