Meredith Goldstein: Kivirágzik minden - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 ifjúsági Kivirágzik minden LOL+ könyvek Meredith Goldstein
Meredith Goldstein: Kivirágzik minden

Meredith Goldstein: Kivirágzik minden

2022 ifjúsági Kivirágzik minden LOL+ könyvek Meredith Goldstein
Rövid leírás:
A LOL+ sorozat második kötete Meredith Goldstein regény, a Kivirágzik minden, mely nagy érzékenységgel beszél a családról és a veszteségekről.

Blogturné Részletek




Kiadó: Móra

Fordító:  Kalapos Éva Veronika

Műfaj:  ifjúsági

Terjedelem: 368 oldal

Amikor ​Lori nagymamája meghal, a lány világa fenekestül felfordul. Sheryl nagymama volt ugyanis a mindene Lorinak. Gyakorlatilag ő nevelte fel az unokáját, akinek szülei mindig rengeteget dolgoztak. Ráadásul egy másik veszteség is fenyegeti Lorit, édesanyja ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy költözzön el az ő szeretett városából, Bostonból. Az érettségi előtt álló főhősünk azonban legalább addig maradni akar, amíg teljesíti nagyanyja utolsó kérését: szétszórja a hamvakat azokban a kertekben, amelyeket Sheryl a legjobban szeretett. A gyönyörű helyeket Seth nagybátyjával, valamint legjobb barátjával, Chrisszel látogatja végig, akibe titokban fülig szerelmes. A búcsúzás nem könnyű, de Lori talán a természettől is tanulva, a különleges kaland végére már másként tekint az elmúlásra. Dacos és nyers stílusa megszelídül, nemcsak önmagával, hanem a családjával is megbékél. Meredith Goldstein önéletrajzi jellegű regénye egyszerre keserű, humoros, romantikus, de legfőképp: reménykeltő, amelynek elolvasása után talán más szemmel nézünk majd a körülöttünk virágzó életre.


A Móra Könyvkiadó jóvoltából ismét egy LOL+ könyv jelent meg azok számára, akik szívesen olvasnak komolyabb, de mégis a fiatalokat érintő kérdésekről. A sorozat második kötete Meredith Goldstein regény, a Kivirágzik minden, mely nagy érzékenységgel beszél a családról és a veszteségekről. Kövessétek bloggereinket, akik nemcsak beszámolnak erről a különleges kötetről, de ha velünk játszotok, akkor akár nyerhettek is egy példányt a könyvből!

Nyereményjáték

A halál és a gyász az élet elkerülhetetlen tapasztalata, ezért természetes, hogy sok regény foglalkozik ezzel a témával, sok közülük pedig filmes adaptációt is kapott. Ezért mostani játékunkban híres regények filmadaptációiból vágtunk ki képkockákat, a ti feladatotok pedig az, hogy megírjárok a Rafflecopter dobozban, hogy melyik filmre/könyvre ismertetek rá a képek alapján. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review