Kel Carpenter: Lucifer lánya - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Fantasy Kel Carpenter Könyvmolyképző Kiadó romantikus Urban Fantasy
Kel Carpenter: Lucifer lánya

Kel Carpenter: Lucifer lánya

2022 Fantasy Kel Carpenter Könyvmolyképző Kiadó romantikus Urban Fantasy
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően újabb Zafír pöttyös könyvvel bővíthetjük a gyűjteményünket. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, milyen

Blogturné Részletek







Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Margittay

Műfaj: romantikus urban fantasy

Terjedelem: 176 oldal

Képzeld el a meglepetésem, amikor rájövök, hogy minden, amit valaha mondtak nekem, hazugság. De ne szaladjunk ennyire előre! Kezdjük az elején! Ruby Morningstarnak hívnak. Egy tetoválószalont vezetek a legjobb barátnőmmel Portlandben. Van egy mosómedvém, egy levakarhatatlan, őrült exem, hogy más apróságot már ne is említsek… Nevezetesen azt, hogy démon vagyok. Egy félvér succubus, hogy pontosan fogalmazzak. Életem elmúlt huszonhárom évében legalábbis ezt hittem magamról, de azon a napon, amikor egy szívdöglesztő idegen kiváltott engem a börtönből, fenekestül felfordult az életem, és hirtelen azt sem tudtam, ki vagyok. Mert nem a Négy Lovas hozza el az Apokalipszist. Hanem én. Szóval mondjuk úgy, hogy megvan a magam baja. Kirobbanóan sikeres „fordított hárem”-regény, paranormális, romantikus urban fantasy.


A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően újabb Zafír pöttyös könyvvel bővíthetjük a gyűjteményünket. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, milyen is Ruby Morningstar élete, hiszen most tiétek lehet egy, a kiadó által felajánlott nyereménypéldány a Lucifer lányából!

Nyereményjáték

Tekintve, hogy a Lucifer lánya egy urban fantasy, a mostani játékunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy idézetek alapján felismeritek-e a Könyvmolyképző Kiadó Zafír pöttyös sorozatában megjelent, hasonló környezetben játszódó köteteit egy-egy idézet alapján. Nincs más dolgotok, mint kitalálni, hogy melyik könyvből idéztünk, és beírni a könyv címét a Rafflecopter megfelelő dobozába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review