Disney Hercegnők: 5 perces mesék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Disney Kolibri Kiadó mesekönyv
Disney Hercegnők: 5 perces mesék

Disney Hercegnők: 5 perces mesék

2022 Disney Kolibri Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az 5 perces mesék legújabb kötetében a Disney történetekből megismert hercegnőké a főszerep.

Blogturné Részletek
Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító:  Cseh Réka Zsuzsanna

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem: 192 oldal

Ismerd meg Hófehérke új barátait, szörfözz együtt Vaianával, és tudd meg Jázmintól, mi tesz valakit igazi hercegnővé! Számtalan csodálatos kaland vár rád kedvenc Disney-hercegnőid oldalán – olvass el egy-egy történetet akár 5 perc alatt!
 

A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az 5 perces mesék legújabb kötete, melyben ezúttal a Disney történetekből megismert hercegnőké a főszerep. Merüljünk el együtt a mesék birodalmában, ismerjük meg Aranyhaj, Jázmin, Belle, vagy éppen Mulan legújabb kalandjait. Tartsatok velünk és vigyétek haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

Nyereményjáték

Az 5 perces mesék legújabb kötetében a Disney történetekből megismert hercegnőké a főszerep, így a játékban és rájuk koncentrálunk. Minden állomáson megtaláljátok egy karakter nevének elrejtett betűit. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a megfelelő hercegnő nevét. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review