Barbara Cantini: Halálka ​és a kísértetbarát (Halálka 3.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Barbara Cantini: Halálka ​és a kísértetbarát (Halálka 3.)

Barbara Cantini: Halálka ​és a kísértetbarát (Halálka 3.)

2022 Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
Barbara Cantini haláli sorozata már nem ismeretlen a magyar olvasóközönség számára sem.A legújabb részben egy “szellemes” kalandra kísérhetjük el őt.

Blogturné Részletek

 



Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Andó Gabriella

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem: 48 oldal

Egy újabb történet, amitől meghalsz a nevetéstől! Ki lehet az a titokzatos kísértetfiú, aki hullaszilveszter előestéjén megpróbál bejutni a Málladozó Villába? Halálka idegtépő nyomozásba kezd, hogy kiderítse, honnan jött új, „szellemes” barátjuk. Hűséges barátja, Bu Song, az albínó agár most is a segítségére van. A nyomozás olyan izgalmas, hogy még Halálka is majdnem szívdobogást kap tőle! Új történet mindenki kedvenc zombilánykájáról, aki meghódította a világot, és a történeteit már 23 nyelvre fordították le!

 

Barbara Cantini  haláli sorozata már nem ismeretlen a magyar olvasóközönség számára sem, a Halálka és a kísértetbarát című mesekönyv már a harmadik kötet mely magyarul is megjelent a sorozatból. A legújabb részben egy igazán izgalmas és “szellemes” kalandra kísérhetjük el kedvenc zombikislányunkat. Tartsatok velünk, merüljünk el együtt a mesekönyv világában, ha pedig nektek kedvez a szerencse nyerhettek is egy példányt a kötetből. 

Nyereményjáték

Halálka ebben a kötetben izgalmas nyomozásba kezd, hogy kiderítse honnan jött az új “szellemes” barátja. Ebben a játékban viszont most ti lesztek a nyomozók. Halálka nagyon szeret bújócskázni, ezért most az a feladatotok, hogy keressétek meg melyik szó alatt rejtettük el őt. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy melyik szó alatt leltetek rá Halálka képére. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review