Serena Valentino - Minden gonoszok úrnője - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Disney Fantasy Manó Könyvek meseregény Serena Valentino
Serena Valentino - Minden gonoszok úrnője

Serena Valentino - Minden gonoszok úrnője

2022 Disney Fantasy Manó Könyvek meseregény Serena Valentino
Rövid leírás:
A Manó Könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent a Disney - Gonosztevők sorozat legújabb kötete, a Minden gonoszok úrnője, ami ezúttal Demóna történet

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
Manó Könyvek

Fordító:  Halmai Gergely

Műfaj:  fantasy, retelling

Terjedelem: 264 oldal

A jól ismert mesében mintha csak egy álom elevenedne meg: a kedves leány az erdőben összetalálkozik a jóképű herceggel.
Ezt a történetet is sokan és sokféleképpen mesélték már. A leányról azonban mindig kiderül, hogy voltaképpen egy hercegnő, akit egy Sötét Tündér megátkozott, hogy egy rokkával megszúrja az ujját, s ettől örök álomra szenderüljön. S bár a három jó tündér igyekszik ezt megakadályozni, a hercegnőn beteljesedik az átok. Ám a jó végül diadalmaskodik: a leány szerelmese az igaz szerelem csókjával felébreszti a hercegnőt, majd boldogan élnek, amíg meg nem halnak.
Csakhogy ez mindössze a történet egyik fele. Mi a helyzet a Sötét Tündérrel, Demónával? Miért átkozza meg az ártatlan hercegnőt? Sokan próbálták már megfejteni az okát. Ez a történet is egy az idők során újra és újra elmeséltek közül. Egy mese szerelemről és árulásról, mágiáról és reményről.
Ez Minden gonoszok úrnőjének története.

A Manó Könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent a Disney - Gonosztevők sorozat legújabb kötete, a Minden gonoszok úrnője, ami ezúttal Demóna történetét dolgozza fel. A Blogturné Klub bloggerei ennek örömére bemutatják a Sötét Tündér titkokkal és megdöbbentő fordulatokkal teli történetét, melyből kiderül, hogyan és miért vált a varjak gyermekéből rettegett sárkányboszorkánnyá Demóna, miközben Kirké és nővérei sorsa is tovább bonyolódik.
Tartsatok velünk, kövessétek figyelemmel az állomásokat, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Disney által készített Csipkerózsika mesefilmet. Minden állomáson találtok egy kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a rafflecopter doboz megfelelő sorába beírni a helyes választ.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk


A turné állomásai

03/15 Dreamworld
03/17 Csak olvass!
03/19 Utószó
03/21 Dreamworld - Sötét nővérek

0 Reviews:

Post Your Review