Disney - 5 perces mesék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Disney Kolibri Kiadó mesegyűjtemény
Disney - 5 perces mesék

Disney - 5 perces mesék

2022 Disney Kolibri Kiadó mesegyűjtemény
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Disney 5 perces mesék, mely tizenkét elragadó állatos mese birodalmába kalauzol el.

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító:  Wohl Anita

Műfaj:  mese

Terjedelem: 190 oldal


Mi volt ez a furcsa hang? Kuksi felegyenesedett. Talán ez lesz az – a rejtély, melyre annyira vágyott! A hang talán egy nyom lett volna?

Éld át a 12 káprázatos mesét!

Kövesd a titokzatos nyomokat Bambival, szárnyalj együtt Dumbóval, és küzdj meg Hook kapitánnyal! Számtalan kaland vár rád kedvenc Disney-szereplőid oldalán – olvass el egy-egy történetet akár 5 perc alatt!

A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Disney 5 perces mesék, mely tizenkét elragadó állatos mese birodalmába kalauzol el. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja e gazdagon illusztrált, szívet melengető kötetet, melyből kiderül, mit tanul Simba egy fárasztó nap során, hogyan tölti szabadidejét Dumbó és anyukája, vagy hogy milyen édességre fáj a Szív Királynő foga.

Nyereményjáték

Mostani blogturnénkon a Disney állatszereplőké a rivaldafény. Ennek szellemében minden állomáson láthattok egy képet, valamint egy hozzá tartozó kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint beírni a kérdéshez tartozó helyes választ a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Amennyiben mindegyik állomást teljesítitek, úgy lehetőségetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott kötet egy példányát.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk


0 Reviews:

Post Your Review