Király Anikó: Ne ​nézz vissza! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 ifjúsági Kirány Anikó Menő Könyvek
Király Anikó: Ne ​nézz vissza!

Király Anikó: Ne ​nézz vissza!

2022 ifjúsági Kirány Anikó Menő Könyvek
Rövid leírás:
Szerencsére nem kell tovább várnia a rajongóknak, végre valahára olvashatjuk a 2020-ban megjelent Semmi pánik! című regény folytatását.

Blogturné Részletek


Kiadó: Menő Könyvek

Író:  Király Anikó

Műfaj: ifjúsági könyv

Terjedelem: 381 oldal

Régi és új barátságok, szerelmek, Red Bull és medvecukor ízű első csókok, féltve őrzött titkok, álmok. Miközben Szótlan Szentfazékból Lea, Szaporából Andris, Gótikából Gabi, Dadaniból pedig Dani lesz, Kókusznak el kell döntenie, hogy lesz-e még helye a balszerencsés babák életében, miközben Vincze Dömötör életében is akadnak megmászásra váró problémahegyek. A Semmi pánik!-ból megismert öt tizenéves életének balszerencsés és boldog pillanatairól Király Anikó a szokott humorral és melegszívűen ír. "A legjobb dolog, ami történhetett ezzel a mára már oly szerteágazó műfajjal, hogy megjelent ez a csupa szív lány és történetein keresztül megmutatja, ő miként látja a világot." - moly.hu

 

Szerencsére nem kell tovább várnia a rajongóknak, végre valahára olvashatjuk Király Anikó legújabb könyvét, mely a 2020-ban megjelent Semmi pánik! folytatásaként jelent meg. Ha ti is imádtátok a balszerencsés babák és Kókusz történetét, merüljetek el velünk a regény világában és derítsük ki együtt, hogyan is alakult főhőseink sorsa. Tartsatok velünk, ismerjétek meg a második részt és ha Nektek kedvez a szerencse, akkor tiétek lehet a kiadó által felajánlott nyereménykönyv. 


Nyereményjáték

Ebben a játékban arra gondoltunk, hogy hazai írók könyveiből hozunk idézeteket, Nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy ki a könyv írója és mi a kötet címe. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review