Guillaume Musso: Ott leszel? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 francia könyv Guillaume Musso
Guillaume Musso: Ott leszel?

Guillaume Musso: Ott leszel?

2022 francia könyv Guillaume Musso
Rövid leírás:
Ugye te is mondtad már valaha, hogy bárcsak megváltoztathatnál valamit a múltadban?...

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Park Könyvkiadó, 2022
Műfaj: regény


Fülszöveg: Kezedben ​a lehetőség, hogy változtass a múlton…

Elliott Cooper, a neves San Franciscó-i sebész harminc éve nem tudja elfelejteni élete szerelmét. A bájos Ilenát baleset érte, de Elliott azóta is önmagát vádolja a haláláért. Aztán egy napon, amikor a Vöröskereszt önkénteseként éppen Kambodzsában dolgozik, különös ajándékot kap egy hálás öregtől: egy fiolát, tele kicsi, sárga pirulákkal, és egy mágikus ígéretet: ha sorra beszedi őket, újra láthatja Ilenát.

Elliott élete új értelmet nyer: egy-egy napra visszatérhet a múltba és találkozhat szerelmével, sőt, egykori énjével, az akkor harmincéves, forrófejű és forróvérű fiatal orvossal. Vajon jóváteheti-e a hibát, amit annak idején elkövetett, megakadályozhatja-e Ilena halálát, újraírhatja-e kettejük közös történetét?

Guillaume Musso Franciaország egyik legsikeresebb kortárs írója. Fordulatos, finom humorú és az élet szépségébe vetett hittel teli regényeit huszonnégy nyelvre fordítják. Az Ott leszel? páratlan utazás, amelyet megtéve kicsit máshogy tekintünk saját életünkre is.

 

Ugye te is mondtad már valaha, hogy bárcsak megváltoztathatnál valamit a múltadban? Guillaume Musso Ott leszel? című regényében ezzel a gondolattal játszik el. Vajon jó ötlet beleavatkozni a múlt eseményeibe, vagy súlyos árat kellene érte fizetnünk? 
Tarts bloggereinkkel, hogy közelebb kerülhess a válaszhoz, valamint esélyed legyen megnyerni a Park Könyvkiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban Guillaume Musso további regényeinek nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy beírjátok a regény címét a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review