Holly Black - Cassandra Clare: A ​bronzkulcs - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Cassandra Clare Fantasy gyermekirodalom Holly Black Könyvmolyképző Kiadó Middle grade
Holly Black - Cassandra Clare: A ​bronzkulcs

Holly Black - Cassandra Clare: A ​bronzkulcs

2017 Cassandra Clare Fantasy gyermekirodalom Holly Black Könyvmolyképző Kiadó Middle grade
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Cassandra Clare és Holly Black, a két legjobb barátnő és a két bestseller szerző közös sorozata újabb kötethez érkezett! A nebulók már a harmadik évüket kezdik a Magisztériumban, ami minden eddiginél elsöprőbb és sokkolóbb tényekről ránthatja le a leplet. Vajon hogyan tovább? Mi van, ha a káosz erősebb, mint az emberi érzések? Call, Tamara és Aaron nem készülhet fel mindenre, mégis túl kell élniük. Tarts velünk A bronzkulcs blogturnéján és kövesd négy állomáson át! Ha ügyes vagy, a könyv egy példányát is megnyerheted.



Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Komáromy Zsófia
Műfaj: middle grade, fantasy
Terjedelem: 280 oldal

A mágia megmenthet. A mágia megölhet. A Magisztérium diákjai elvileg teljes biztonságban vannak varázslatos iskolájukban. A mágusok gondos irányításával megtanulják használni a varázserejüket, és rendet teremteni a kaotikus világban. Ám a káosz most elhatalmasodik felettük. Callnek, Tamarának és Aaronnak olyan dolgok miatt kéne aggódniuk, mint a felmérők és varázsversenyek. Ám az egyik iskolatársuk megdöbbentő halála után muszáj a hidegvérű gyilkos nyomára bukkanniuk… kockára téve a saját életüket. Az ifjú barátok kénytelenek szembenézni azzal, hogy a mágia csak annyira jó, amennyire a felhasználója. Gonosz kezekben mérhetetlen kárt tud okozni – hacsak Call, Tamara és Aaron még időben meg nem akadályozzák. Egy iskola, ahol bármi megtörténhet. Te mit volnál hajlandó kockára tenni?

  



Nyereményjáték



Ha már mágusok, ezúttal a híres mágusok és varázslók világába kalauzolunk Titeket játékunkban. Minden állomáson egy fotót találtok egy híres varázsűzőről, nincs is más dolgotok, mint beírni a nevüket a Rafflecapter megfelelő soraiba. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai


06.30 Always Love a Wild Book
07.02 Sorok között
07.06 Bibliotheca Fummie
07.08 - Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review