Sherrilyn Kenyon: Szenvedélyes éjszakák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó Sherrilyn Kenyon
Sherrilyn Kenyon: Szenvedélyes éjszakák

Sherrilyn Kenyon: Szenvedélyes éjszakák

Athenaeum Kiadó Sherrilyn Kenyon
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Az Athenaeum kiadó jóvoltából megjelent Sherrilyn Kenyon közkedvelt Sötét Vadászok sorozat legújabb része a Szenvedélyes éjszakák. Ezúttal Wren és Maggie történetét ismerhetjük meg, de vajon két ennyire különböző ember számára létezik közös jövő? - Ha velünk tartotok, megismerhetitek jobban a könyvet!

Kiadó: Athenaeum kiadó
Fordító: Goitein Veronika
Műfaj: paranormális romantikus
Terjedelem: 340 oldal

A Vérvadászok világában az erősebb felfalja a gyengébbet. Minden nap halálos veszélyt hozhat. Senkiben sem szabad megbízni, a szerelem pedig végképp ki van zárva, ha életben akarsz maradni...

Wren Tigarian árva volt. Egyetlen klán sem akarta befogadni. Wren két faj, a hópárduc és a fehér tigris tiltott keveredéséből született, és ha akart valamit, soha nem engedte, hogy az útjába álljanak. Most Margueritét akarja.
Marguerite D'Aubert Goudeau egy befolyásos amerikai szenátor leánya, de gyűlöli a felső tízezer képmutató életét, amit élni kényszerül. Akárcsak édesanyja, ő is erősen ragaszkodik cajun gyökereihez, amit apja képtelen megérteni. Margueritének nincs más választása, meg kell próbálnia beilleszkedni, bár örök kívülállónak érzi magát.

Wrennek Margueritéért nemcsak az emberekkel kell megküzdenie, akik sosem fogják elfogadni állati lényét, hanem a Vérvadászokkal is, akik meg akarják ölni, amiért veszélybe sodorta a világukat. Versenyt kell futniuk az idővel, és ez nem csupán az életükbe kerülhet, de a lelküket is elveszíthetik...
 
  



Nyereményjáték



Az írónő, Sherrilyn Kenyon könyveire jellemző, hogy számos hitvilágot használ fel, különböző különös lények, istenek tűnnek fel. Ezúttal nektek is különleges lényeket kell keresnetek leírás alapján, amik kettő vagy több lény szerelméből született, vagy testüket több lény alkotta meg. A kis írásokban megtaláljátok a főbb jellemzőiket, de a mitológiai megnevezésük soha nincs odaírva.
A helyes megfejtők között a kiadó által felajánlott három példányt sorsoljuk ki.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

07.05. – Insane Life
07.06. – Angelika blogja
07.07. – Függővég
07.08. – Deszy könyvajánlója
07.09 – CBooks

0 Reviews:

Post Your Review