Neal Shusterman - Az óceán mélyén - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Neal Shusterman Tilos az Á Kiadó Young Adult
Neal Shusterman - Az óceán mélyén

Neal Shusterman - Az óceán mélyén

2017 Neal Shusterman Tilos az Á Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Mindig az a legfélelmetesebb, amiről a legkevesebbet tudunk... Neal Shusterman Amerikai Nemzeti Könyvdíjas regénye egy fiúról szól, aki alámerül a világ legmélyebb pontjára.

Tarts velünk a különleges regény blogturnéján, és ha szerencsés vagy, 1 példányt nyerhetsz is a műből. 

Kiadó: Tilos az Á könyvek
Fordító: Illés Róbert
Műfaj: young adult
Terjedelem: 332 oldal

Mindig ​az a legfélelmetesebb, amiről a legkevesebbet tudunk Az óceán legmélyebb pontja a Marianna-árok fenekén lévő Challenger Deep. A skizofrénia egy mentális betegség, amely több tízmillió embert érint a világon. A Challenger Deep 10 916 méter mélyen van. A skizofrénia a betegek jelentős részénél serdülőkor táján jelentkezik. Az óceán legmélyebb pontján mindezidáig összesen három ember járt. A skizofrénia leggyakoribb megnyilvánulási formái a hallucinációk és a paranoid téveszmék. Mit tehet egy szülő, amikor a fia azzal fordul hozzá, hogy valaki meg akarja ölni? Kihez fordulhatsz, amikor úgy érzed, hogy az apád és az anyád helyét álruhás szörnyek vették át? Az óceán mélyén 2015-ben összesen tíz különböző díjat nyert Egyesült Államokban, köztük a legrangosabb irodalmi elismerést, a Nemzeti Könyvdíjat is. A fantasyk (Everlost), tudományos-fantasztikus történetek (Akcelerátus-trilógia) és disztópiák (Unwind) szerzőjeként ismert Shusterman új regénye viszont távolról sem a képzelet szüleménye. Egy fiúról szól, aki alámerül a világ legmélyebb pontjára. Tengeralattjáró és védőfelszerelés nélkül. A Publishers’ Weekly magazin, amely az év könyvének választotta, kritikájában a regény hitelességét emeli ki, de a története és hangulata is örökre belevésődik az olvasók agyába.
 https://www.pagony.hu/az-ocean-melyen
  



Nyereményjáték



Az Óceán mélyén egy igazán különleges regény, ami több díjat is elnyert. Ezek egyike az Amerikai Nemzeti Könyvdíj, ami talán a legnívósabbnak számít. A művet az Illinois állambéli Lincoln Awardra is jelölték, amit az ottani középiskolások szavaznak meg. A mostani játékunk során olyan könyvek borítóiból találtok részletet, amik elnyerték a Lincoln Awardot, és itthon is megjelentek már. A feladatotok, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok a választ. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az általunk megküldött értesítő e-mailre. Sok szerencsét!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review