Sebastien de Castell: Az áruló pengéje - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
fumax kiadó high fantasy kaland Sebastien de Castell
Sebastien de Castell: Az áruló pengéje

Sebastien de Castell: Az áruló pengéje

fumax kiadó high fantasy kaland Sebastien de Castell
Rövid leírás:
Egy újabb fantasyvilágba kalauzolunk titeket Sebastien de Castell: Az áruló pengéje turné három állomásán. Az állomásokon megismerhetitek Falciót és két társát, valamint az is kiderül, miért öreg a kabátjuk. Tartsatok velünk, mert a szokásos posztok mellett természetesen nyerhettek is.

Blogturné Részletek


Kiadó: Fumax

Fordító: Galamb Zoltán

Műfaj: Felnőtt / High Fantasy

Oldalszám: 392


A ​király halott. A rendet feloszlatták. Az ország szétesőben. A munkaadónkat pedig megölték… De esküszöm, nem mi voltunk!

Tristia királya halott. Egykor az országot törvénytudó elit harcosok, az uralkodó Öregkabátosai járták, hogy fenntartsák a rendet, amíg szélnek nem eresztették őket. Falcio Val Mond és két vándorbíró társa, Kest és Brasti ezekben a zűrzavaros időkben testőrként biztosítanak kíséretet egy nemes úr számára, aki viszont nem hajlandó kifizetni őket. Már csak akkor lehetne rosszabb a helyzet, ha megbízójuk holtan feküdne a padlón, miközben a tettes a gyanút rájuk terelő bizonyítékokat helyezne el a gyilkosság helyszínén. De… várjunk csak! Hiszen pontosan ez is történik! Eközben a világ legromlottabb városában összeesküvést szőnek a trón megszerzéséért. A gondosan megtervezett gyilkosságsorozatot egy árván maradt kislány halála zárná le, romba döntve mindent, amiért a három jóbarát korábban küzdött. Ám ahhoz, hogy betartsák Paelis királynak tett végső ígéretüket, és utolsó küldetésükként leleplezzék a cselszövést és megmentsék a lány életét, újra egyesíteniük kell az Öregkabátosokat. Ebben a harcban kizárólag legendás kabátjukra és kardjukra támaszkodhatnak: a nemesek zsarnokká, a lovagok haramiákká lettek, ők pedig egyedül az árulók pengéjében bízhatnak.

Sebastian de Castell Gemmell-díjra jelölt debütálásával indul az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legnagyobb tetszést arató epikus fantasysorozata.

  Nyereményjáték

A sorozat címe Öregkabátosok, mivel a főhőseink kabátja elég fontos szerepet játszik a történetben. Nem csak a hidegtől védi viselőjét, hanem a fegyverekkel szemben is megállja a helyét, és számos zsebe sok titkot rejt. Nem véletlen, hogy ez a legértékesebb tulajdona egy Öregkabátosnak.
Minden állomáson találtok majd egy-egy jellegzetes kabátot, a rafflecopter megfelelő sorába pedig azt kell majd beírnotok, ki viseli a ruhadarabot.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre tud postázni. A nyertesnek 72 órája van a kiküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A turné állomásai  • 07. 02. Függővég
0 Reviews:

Post Your Review